vidalarının dökülmeme, titrememe, 120 km/h üzeri hız, paslanmama garantisi var, almak için onlar bile yeter
bak uğraşmaya hazırsan rks cruiser 250 de bakabilirsin, harley fatboy kopyası, eğer bir şey çıkarsa karışmam
kefil olmam, ben de yeni aldım, bakıcaz, en güvendiğim nokta Japonlarla çoğu parçaları tutuyor deniyor, bozulursa parçaların iyileriyle değişirim diye düşünüyorum, görsel olarak dökülme yaşanır mı belli değil, olursa mat siyah yaparım nikelajları belki
zaten keeway 2015 olarak cruiser 250 de mat siyah olarak dünyada satılmaya başladı, ben tipini sevdim, 6200 tl ye 60 km'de plakasız olanını buldum, dayanamadım ve aldım, satıcı normalde 7500 tl rakamla satmaya çalışıyordu, bayramda para lazımmış, indirdi rakamı, çok ani oldu
ikinci motorum hyo rx 125sm yi de sahibinden de bir muhabbetle almıştım, o da plakasız 2000 km'deydi, satıcı yine zor bir zamanında bana telefon etmişti, enteresan bir rakama onu da almıştım, satıcıları beklemekte, tok gözlü olmak kupon motor
alacaksan tutuyor, yani 2.eli zayıf olan motorları uygun rakamlara mal edebiliyorsun ....