13.000 bütçe ile chopper tercihi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım istanbul'da ikamet ediyorum chopper alacağım yalnız bıktım bu çin malı modelleri görmekten. Sizden ricam bana eli yüzü düzgün chopper tavsiye eder misiniz ?
250cc istiyorum çünkü scooter deneyiminden sonra büyük ccler hoş kaçmaz. 1.72 boyum 64 kiloyum.
Hyosung Gv 250 çok duydum ama çok büyük motor bana kaba kaçıyor, biraz daha iron 883 tarzında bir şeyler istiyorum kalıp olarak.
teşekkür ederim, yolunuz açık olsun her daim.
Reklamlar
-
hep hevesim var kardeş sen alsan ya benim yerime regalin 350 lik makinasını yıllardan beri gördüğüm yerde ayran ayran bakarım
-
bu paraya temiz bir japon alirsin. bir kac motoro bak icine hangisi sinerse arkana bakma al
-
dragstar 650 derim o paraya temiz bulursun. bende 125-250 cc den sonra 650 aldım sanki yıllardır biniyormuş gibi bursadan bodruma geldim ve hiçde zorluk yaşamadım ss veya necked enduro gibi değil chopper a alışması çok kolay birkaç km ni alır sonra bakkala giderken bile binersin hastası olursun.
-
Hyosung 250 gv iyidir derim ama 12.000TL fiyatı japonlardan bile fazla nerdeyse !!!!
-
Hocam esti galiba bütün konuları hortlatmışsın.
-
virago 535
-
hort!
-
2014 türkiye'sinde hala çapır kullanılması utanç verici
-
18 Aralık 2014, 09:28
Temiz bulabilirseniz - ve halen motor almadıysanız - 250 cc'lik bir Yamaha Dragstar ya da Suzuki İntruder istediğiniz motor olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)