uzun yola gitmeden önce motoru biraz tanıyım en azından 1000 km geçirin ondan sonra çıkın bence
hayırlı olsun
uzun yola gitmeden önce motoru biraz tanıyım en azından 1000 km geçirin ondan sonra çıkın bence
hayırlı olsun
kardes oncelikle kazasiz surusler. sanirim sifir makina marka olarakda Landcruiser 250 cc yazmissin bu rks landcruiser mi ben oyle algiladim resumlerde bi havali cikmis sasirdim cevabini bekliyorum...
Keeway Land Cruiser 250 hocam tşkler herkeze bu arada
arkadaslar dün vizeye girdim ondan sonra direk ekzoz için gittim arka susturucuyu sökünce cok tatli bir ses cıktı
hayırlı olsun güle güle kullanın. egzoz için kesinlikle eskişehir de ki ayhan ustayı öneririm. yolunuz düşerse mutlaka egzoz u ona yaptırın çünkü arkadaşımın land cruiser ından cıkardığı tok ve güzel sesi pek çok 535 de bile duymadım. uzun yol içinde arkadaşım sık sık uzun yol yapar yaz kış. elektrik aksamı biraz sıkıntı çıkartıyor ama motoru yormazsan seni üzecek bir motor değil. 90-100 km/h sabit hızla seyahat eder ve her 1 saatte en fazla 1,5 saatte bir mola verirsen sıkıntı çıkartacağını sanmam.
Ben de Eylulde bir sorun cikmazsa bundan sifir olarak aliyorum.
Mondial 150 KN mi bu ?
Hayırlı olsun gerçekten güzel bir motora benziyor kazasız sürüşler
sıfırı varmı bunların hala ya ? RKS ve Kuba getiriyo diye biliyoruma rtık fakat keeway sitesinde var
vav cok kaslı bir motormuş hayırlı olsun..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)