Giriş Seviyesi Cruiser/Chopper Seçenekleri
Reklamlar
-
03 Haziran 2014, 01:30
yüksek cc cruiserlar en az 250 kilodur manevrası dik tutması durdurması çok zor olucaktır ve motor düşerse çok üzülürsünüz o yüzden başta ufak cc motosikletle başlamalısınız ne olucaksa ona olsun 1 veya 2 sezon sonra yüksek cc ye geçersiniz
cruiserlar yapısı ve kullanımı itibari ile kazaya pek karışmıyorlar etrafta ne kadar tehlike olsada siz uygun bir süratte gittiğiniz için zamanında durabiliyorsunuz yada kaçabiliyorsunuz.. yine çok konuştum ben
gv 250 tabikide
Reklamlar
-
03 Haziran 2014, 01:41
ülkemizde harley davidson ile kaza yapıp ölen hiç kimse olmamış bugüne kadar harley'in büyüsü
-
04 Haziran 2014, 00:40
Rks criuser 250cc veya regal raptor 250cc
-
burası bir yardımlaşma ve paylaşım sitesi. Lütfen hakaret vari reklamdan kaç para alıyorsun gibi orta çağ fikirleri ile yaralamayın insanların düşüncelerini ve yardım etme isteklerini.
SAYGILAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
Bu arada lifan 250 b yani PAŞAMI sattım. Fazla parası olmayanlar için biçilmiş kaftan alın üzülmez keyifle binersiniz !
Şimdi ise iki motor arasında kaldım sıfır alacağım birsi HYOSUNG GV 250 diğeri DAELİM DAYSTAR 250
iki motorda 25 hp (beygir) dealim bir tık daha ivmelenebiliyor, ikiside aynı kalite , ikiside radyatörlü falan falan yani eş değerdeler, Daelim görünüşü iki tık daha yakışıklı tabi
her neyse benim tepkim şu !!!!!
Benzer motorlar, benzer keyifler
HYOSUNG: 12.000TL !!!!!!!!!!!! 12.000TL !!!!!!!!!!!!
DAELİM : 9.600 TL
Hatta benzer cruiserlar daha ucuz RKS CRUİSER 250: 6.700TL ile 7.200TL arasında
LİFAN LF 250 B . 6.300 TL
Arkadaslar sizcede HYOSUNG GV 250 FİYATI COK COK İNSAFSİZ BİR FİYAT DEĞİL Mİ !!!!!!!! tepki verilmeli !!!!!!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)