Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

virago 535 düz boru egzoz

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhabalar. Virago 535 motorumun üzerindeki orjinal egzozlarını söküp içi boş borudan egzoz yapmak istiyorum daha önce yapan varmı aranızda acaba? bi zararını görürmüyüm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/99949-viragoya-komple-yeni-egzoz-yaptim.html
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/101011-virago-535-egzoz-polisaj-yapimi.html
    cenkito ve mtbiker bunu beğendiler.
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

hocam teşekkürler konulara baktımda ilk konuda sıfırdan yapılmış ama içine yine elyaf falan döşenmiş ikincisindede parlatma yapmış, ben egsozun sonunada bişey koymicam sadece düz boş boru olcak

Motosikleti
    onların hepsini ben yaptım..
    eğer viragoya sadece boru koyarsan yanından geçtiğin tüm insanların hayır duasını aldığın gibi kendi kulak zarlarının bakireliğinide tehlikeye atarsın..hiç gerek yok böyle şeylere...
    cenkito bunu beğendi.

ellerine sağlık hocam :D daa o kadarda çirkin bi ses çıkmaz sanki ya o önemli diilde motora bi zararı olurmu benım merak ettiğim o asıl yanı ben motorumun egzozlarını duz boruya çevirdim motorumda böyle böyle bi sorun oldu diyen varmı

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    motorda arıza vericek bişey olmaz ama motorun performansı epey düşecektir.. ve ses kötü çıkıcak emin olabilirsin, tok çıkması için işin ustasının yapması lazım yoksa herkez kestirip boruyu kaynattırır

rahat durucaz anlaşıldı orjinalle devam edelim bi süre daha =)

Motosikleti
    Alıntı mtbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ellerine sağlık hocam :D daa o kadarda çirkin bi ses çıkmaz sanki ya o önemli diilde motora bi zararı olurmu benım merak ettiğim o asıl yanı ben motorumun egzozlarını duz boruya çevirdim motorumda böyle böyle bi sorun oldu diyen varmı
    tabiki olur..egzozun belli bir karşı direnç vermesi gerekir...eğer boş boru takılırsa patlamalar geri tepmeler oluşmaya başlayacaktır..

eğer egzoz hiç direnç göstermezse yada aşırı direnç gösterirsede sübaplara zararı olur..hesabı kitabı vardır,ayarlanmalıdır..
    usa birisi sesinden bile anlayabilir bunu...

ayrıca bence ses o kadar da kötü çıkmaz gibime geliyor deme sakın..tecrübe konuşuyor...
    mtbiker bunu beğendi.
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

hmm peki hocam cok sagol tecrubelerini paylaştığınn için =)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)