aldığım sıfır regal raptor spyder ile Antalya->Burdur yolculuğum ve gözlemlerim
Reklamlar
-
sıfır aldığım için ilk 160km'sini bu yolculukla doldurdum...
evet ilk başta titresim ve rahatlıktan bahsetmek istiyorum... elbette bi V motor ile karşılaştırmak saçma olur... diğer çin-kore-macar yapımı motorlara bakış bana gayet rahat geldi tabi arka amotisor olmaması rahatsız edici olmuyor değil.. dediğim gibi yolda koymayacak bir motor bence... tabi bacaklar üşümüyor iç tarafı motorun sıcaklığıyla ısınıyor bu kış için güzel bir şey üşüyünce yüksek devirde bacaklarınızı ısıtabilirsiniz...
bugun hava rüzgarlıydı celtikci den burdura kadar sağolsun metro firmasının otobüsünün arkasına düştüm ve rüzgardan korundum eğer buralardaysa birileri motorcuları arkanızda sığınmasına izin verin gayet rahatlatıcı oluyor...
bence yaptırabiliyorsanız köpüklü naylonlar var ya onlardan içlik gibi bir şey yaptırın en azından ciğerlerinizi koruyun derim...
eğer almayı düşünenler varsa bencesi gayet rahat..
Reklamlar
-
Oncelikle hayirli olsun ve kazasiz belasiz surusler ..
Ben de ilk zamanlar da regal de baya bi takili kalmistim kapisindan dondum diyebilirim . Herkesin bir fikir alisverisi her zaman oluyor ve beni de regalden dondurduler umarim uzun sureler sikintisiz kullanirsin ve suna inaniyorum ki cin kore japon ne olursa olsun o makinanin omrunu kisaltan da uzatan da surucusudur ( istisnai durumlar disinda) .. otobuslerin arkasina takilma gercekten yolda ruzgari kesme acisindan cok yararli ama bi anlik bile dalginliga gelmez her zaman aklin da bulunsun bende cok yaparim ve bi iki defa dalginlikla beraber nerdeyse ufak bi motorcugum olacakti neredeyse son anda yirttim tabiki
-
sağ olun umarım hepimiz kazasız belasız süreriz beni de geri döndürdüler fakat bulduğum bir kaç tane gv250 ve 535 harcı borcundan ağır geleceğini soylediklerinde SIFIR Spyder'e ilk baştan beri istiyordum ve onlar sayesine iyice Spyder'e gönlüm razı oldu
-
-
İyi ki o otobüsün arkada sına sinek gibi yapışmamıssın herkes bağırırken böyle şeyler tehlikeli sakıncalı diye sen burada tavsiye verir gibi yazmışsın! önündeki her giden araç senin için tehlike arz eder madem rüzgarı sevmiyorsun git araba sür kardeşim.
-
birincisi, motorunla otobüsü yakından takip etmen yanlış.
ikincisi, motoru çok sıkıştırmadan rodaj yapmalısın. deli gibi devir çevirip sabit hızda uzun yolda rodaj yapmışsın.
üçüncüsü, motor içliği ve motor kıyafetleri giyersen (markalı ürünler) öyle köpüğe falan da ihtiyacın olmaz.
dördüncüsü, o motor öyle böyle değil sağlam titriyor
motorun hayırlı olsun. lütfen bir eğitim al ve ekipmanlarını tamamla.
kısacası, şansın yüksek ki yaşıyorsun.
-
1.uzun yolda olmama ragmen sık sık vitesini değiştirdim
2.motoru sıkıştırmadım yaptığım max hız 80km/h idi
3.yakından değil sadece rüzgar koridorundan yararlandım
4.deli gibi abanıp motoru red line ye sokacak bir şey yapmadım...
-
cedith adlı üyeden alıntı
sıfır aldığım için ilk 160km'sini bu yolculukla doldurdum...
evet ilk başta titresim ve rahatlıktan bahsetmek istiyorum... elbette bi V motor ile karşılaştırmak saçma olur... diğer çin-kore-macar yapımı motorlara bakış bana gayet rahat geldi tabi arka amotisor olmaması rahatsız edici olmuyor değil.. dediğim gibi yolda koymayacak bir motor bence... tabi bacaklar üşümüyor iç tarafı motorun sıcaklığıyla ısınıyor bu kış için güzel bir şey üşüyünce yüksek devirde bacaklarınızı ısıtabilirsiniz...
bugun hava rüzgarlıydı celtikci den burdura kadar sağolsun metro firmasının otobüsünün arkasına düştüm ve rüzgardan korundum eğer buralardaysa birileri motorcuları arkanızda sığınmasına izin verin gayet rahatlatıcı oluyor...
bence yaptırabiliyorsanız köpüklü naylonlar var ya onlardan içlik gibi bir şey yaptırın en azından ciğerlerinizi koruyun derim...
eğer almayı düşünenler varsa bencesi gayet rahat..
öncelikle hayırlı olsun...
burdur da mı ikamet ediyorsun yksa aydın da mı...?
burdurda isen ara görüşelim tanışır bi çay içeriz..
05433160601
-
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun...
burdur da mı ikamet ediyorsun yksa aydın da mı...?
burdurda isen ara görüşelim tanışır bi çay içeriz..
05433160601
evet burdurdayım ama aydına dönüyorum okuldan dolayı... bir ara görüşürüz umarım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)