Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorda boya olayı !!

REKLAM ALANI

Merhabalar

Uzun süredir kullandığım Hyosung gv250 motorsikletimi sattım. Şimdi tekrardan aynı motorları arayış içerisindeyim. Fakat alacağım bu motoru zevkime göre boyamayı düşünüyorum. Sizce motorun satış aşamasında otomobillerde olduğu kadar motorsikletlerde de boya sıkıntısı doğar mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    olur kardeş hemde arabadan daha sorun edenler var...illa zevkıme dıyorsan kaplat satarken adam ınanmazsa sokersın...ama yınede zevkler degısmez ben beyaz motor sevıyordum beyaza boyatacaktım sonrada yapma dedıler sattım aynısının beyazını almıstım iyi etmişin. olursa satmak zorunda kalsam mıllete laf anlatmak zor olurdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

resımdekı motorun ön camurlugu normalde mavı ama bence mavı yakısmıyor uyum olsun dıye beyaza boyattım gecen bır takasa gırıcem adam abı şimdi orjınal olsaydı tamamda ön camurluk boyalı dıyor...tövbe tövbe dedım ok o zaman orjınal mavısını alayım dedim bu seferde abi ozaman parça değişmiş olur dedi.....siz ne derdiniz bayagı kulagını cınlattım arkadaşın...
    kakare bunu beğendi.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Şimdi motorda 2. el alırken ilk sorulan şeylerden biri yan yattı mı olur. Boyalı parça olunca insanın aklına ilk "haa bu motor yarışmış yan yatmış" geliyor. Bu yüzden boyamak sıkıntı. İşte alırken her zaman motor içinize sinmeli rengi motorun en önemli şeylerinden biridir.
    fearlesboyy bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bizim millet genelde binmek için değilde satmak için aldığından dolayı kendisinin hoşuna gitse bile satarken sorun yaşayacağını düşünüp yine almaz.
    esc, fearlesboyy ve krd bunu beğendiler.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Bence bu boya işi güven sıkıntısından kaynaklanıyor..
    Araç, Motosiklet temiz kazasız olduktan sonra boyanmış olanı eğer zevkine uygunsa bence daha makbuldür..
    Ama bazı art niyetliler zevk meselesiden değilde, hataları ve kusurları gizlemek için bu boya işlemini yaptıklarından, rengini görüntüsünü sevmesek bile orjinal olması her zaman artı değer katıyor..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    plasti dip ile boyarsanız satarken alıcı isterse sökersiniz ama biraz pahalıydı galiba bu meret, yurtdışından getirmek gerek.

Ufuk ARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    milletimiz hem motorsiklette hemde araba boyayı hileyi hurdayı süslemişler gözüyle gördügü için ufacık bir parca boyayı bile dert ediyorlar. halbuki piyasada hiç yan yatmamış hiç boya degmemiş ama mekanik aksamı tamamen patates okadar cok araç varki.

plastidip i ben baya araştırdı. abd de sprey tüpü 3 5 dolar arası degişiyyor. aynı tüpü burda 60-70 lira gibi bir paraya temin edebiliyorsunuz ancak. bu işi yapan bir firmadan aldıgım teklifte gt250r ın grenaj takımının tamamı için 1800 lira idi.

kısacası boya işine mecbur kalmadıkca girilmemesi gerekli. begendigin rengi alıp bineceksin.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    milletimiz hem motorsiklette hemde araba boyayı hileyi hurdayı süslemişler gözüyle gördügü için ufacık bir parca boyayı bile dert ediyorlar. halbuki piyasada hiç yan yatmamış hiç boya degmemiş ama mekanik aksamı tamamen patates okadar cok araç varki.

plastidip i ben baya araştırdı. abd de sprey tüpü 3 5 dolar arası degişiyyor. aynı tüpü burda 60-70 lira gibi bir paraya temin edebiliyorsunuz ancak. bu işi yapan bir firmadan aldıgım teklifte gt250r ın grenaj takımının tamamı için 1800 lira idi.

kısacası boya işine mecbur kalmadıkca girilmemesi gerekli. begendigin rengi alıp bineceksin.
    1800 mü yuh...onu yaptıracagıma ebaydan ıstedıgım grenajı getırdıtırım yada 2,el grenaj alırım boyatırım satarkende orjınallerı takar satarım o ne para oyle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)