Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk motorum ne olmalı?

REKLAM ALANI
    PAGEUP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO XV250
    Ülkemizde otomobillerin motorsiklet ahlakı dier avrupa ilkeleri gibi değil,sen ister yavaş ister hızlı kullan birisi sıkıştırırsa o zaman iş senin pratikliğine kendine ve motoruna güvenine birde en önemlisi tecrübene bakar,250 cc ile 125 arasında uçurum vardır,kanım kaynıyo yok gaza asılırım azıcıkta sağ sol yaparım derken öz güvenini sorgulama chooper motorsiklet özgür ruhların motorudur,hız değil yolun keyfi ve rahatlığı barındırır kafandaki motor seçimini birazdaha gözden geçir derim 54rr bütün dediklerine katılıyorum 33 yaşındayım 15 yıldır motor kullanıyorum full koruma diyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Ülkemizde otomobillerin motorsiklet ahlakı dier avrupa ilkeleri gibi değil,sen ister yavaş ister hızlı kullan birisi sıkıştırırsa o zaman iş senin pratikliğine kendine ve motoruna güvenine birde en önemlisi tecrübene bakar,250 cc ile 125 arasında uçurum vardır,kanım kaynıyo yok gaza asılırım azıcıkta sağ sol yaparım derken öz güvenini sorgulama chooper motorsiklet özgür ruhların motorudur,hız değil yolun keyfi ve rahatlığı barındırır kafandaki motor seçimini birazdaha gözden geçir derim madlive bütün dediklerine katılıyorum 33 yaşındayım 15 yıldır motor kullanıyorum full koruma diyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Honda CBR 125 R olmalı..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)