Hyosunglar yağ artı hava soğutmalı, yani yağ radyatörü var ve hava yardımıyla soğuyor, bugüne kadar hararet yapanı görmedim.
Güç konusu ise tamamiyle göreceli. 80 beygir civarı gt 650 çoğu kişiye yeterli hatta fazla gelirken, 600lük 4 silindir kullanan kişilere de yetersiz gelecektir.
GV250 şehirlerarası yolda gitmez demek de yanlış, gayet güzel gidiyor ama misal 120 ile giderken araç sollamak gerektiğinde tabii ki gv 650 kadar kolay hızlanamayacaktır, bunları daha açık olarak ortaya koyarsak daha mantıklı konuşmuş oluruz bence, yoksa GV ye çin malı muamelesi yapmanın da, öve öve göklere çıkarmanın da bir manası olmaz. Ben de bir dönem gv kullandım, gayet memnundum, uzun yolda oturuşunun beni biraz yorması dışında hiçbir şikayetim olmadı, çünkü yeni motor kullanıyordum ve beklentilerim de ne çin malı kadar düşük, ne de japon malıymış kadar yüksekti.
155 km olayı bana pek inandırıcı gelmedi, yanlış anlamayın, yapamaz demiyorum, yapanlar var, ben hafif eğimli yolda 140-145 yapmıştım ama bu hızı sürekli koruyabilecek bir motor değil gv250. 120-130 u geçmem bana yeter diyorsanız olur, aksi takdirde daha büyük hacimli motorlara bakmakta yarar var, bu da tecrübeye ve maddiyata bakıyor tabii.
Bence en mantıklısı, her iki motoru da deneyip alcak kişinin karar vermesidir. Sıfır herzaman avantajlıdır ama uzun süre kullanmayacaksınız ki 250 likler istisnalar hariç genelde çok uzun süre kullanılmıyor, bence çok mantıklı değil. Bu arada, hyosungun sıfırı da 10bin liraya yaklaşmış durumdaki, ben kendi adıma, şu anki tecrübemle bu paraya onu almazdım.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Arkadas EyvaLLah yazmıssın bi sayfa ama bende GV 250 kuLLanıyorum ve dediği gibi anında 145'i görebiLiyorum yoLuna göre 150'yide gectigi oLdu. Kayseriden Amasyaya 500 km YoLu 3 saat 45 dakikada GeLdim. hadi bunada inanma oda önemLi değiL. Hava sogutmaLıda ney ya Bu motor yag sogutmaLı radyatörLüdür. sabit 140'La yakLasık 25 dk yoL yaptım. Kayseriden sivasa AciL gecmem gerekiyordu. KarbüratörLü 2007 modeL bendeki GV 250 ne probLemi oLdu nede şişmesi. Yeterki gazı var it gibide yoLa gidiyor. Sen kamyonLarLa yarısır dediginde kamyonun Arkasından önüne gecmem sadece bi makasa bakıyordu. ) Bence SöyLemiş oLdugun motorun sırtına bikere bin he bindiysende iyi gözLe bi bak Daha motoru hava sogutmaLı sanıyorsun be arkadas
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-hyosung-gv250-fiyat-dustuuuu-128816040/detay/ peki arkadaşlar soyle ıkıncı el gv250 alıp sonradan buyuturum demekmantıklı mı km siçok yuksek modelı dusuk geldıde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)