Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

GV 650 mi yoksa Gv 250 mi???

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın motoru GV250 olduğu için muhtemelen duygusal davranıyor. ama en doğrusu sen iki motoru da kirala ve dene ve son kararı kendin ver bence .
    motor tecrübesi olmayıp sallayanlar olabilir ona ben de karşıyım . 2006 daki r6 satılık ilanım hala duruyordur sitede.
    şehirlerarası scooterla da gidebilirsin bisikletle de giden var ama bana göre yetersiz olduğu fikrini değiştirmez.
    arkadaşın yanından kamyon tır geçişi konusunda samimiyetine inanmıyorum .
    red line da 155 i gören hava soğutmalı bir motordan bahsediyoruz .
    2010 da gt250r kullandım GV250 ile aynı motora sahip açık net söylüyorum uzun yol için yetersiz motorlar.
    hatta değil uzunyol . çevreyolları için bile yetersiz.
    şahsi görüşümdür isteyen katılır istemeyen katılmaz ama motoru alacak sensin .
    o yüzden ikisini de kirala dene hangisinde kendini rahat hissediyorsan öyle kara vermelisin.
    Komiksin sadece onu diyebilirim. Senin için motosiklet kullanmak heralde 200-300 basmak heralde. İstediğin motosikleti al sat, bu senin motosikletin m'sinden anlamadığın gerçeğini değiştirmez.
    madlive, ogzcngdk ve MeTaLLiCa005 bunu beğendiler.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Hyosunglar yağ artı hava soğutmalı, yani yağ radyatörü var ve hava yardımıyla soğuyor, bugüne kadar hararet yapanı görmedim.

Güç konusu ise tamamiyle göreceli. 80 beygir civarı gt 650 çoğu kişiye yeterli hatta fazla gelirken, 600lük 4 silindir kullanan kişilere de yetersiz gelecektir.

GV250 şehirlerarası yolda gitmez demek de yanlış, gayet güzel gidiyor ama misal 120 ile giderken araç sollamak gerektiğinde tabii ki gv 650 kadar kolay hızlanamayacaktır, bunları daha açık olarak ortaya koyarsak daha mantıklı konuşmuş oluruz bence, yoksa GV ye çin malı muamelesi yapmanın da, öve öve göklere çıkarmanın da bir manası olmaz. Ben de bir dönem gv kullandım, gayet memnundum, uzun yolda oturuşunun beni biraz yorması dışında hiçbir şikayetim olmadı, çünkü yeni motor kullanıyordum ve beklentilerim de ne çin malı kadar düşük, ne de japon malıymış kadar yüksekti.

155 km olayı bana pek inandırıcı gelmedi, yanlış anlamayın, yapamaz demiyorum, yapanlar var, ben hafif eğimli yolda 140-145 yapmıştım ama bu hızı sürekli koruyabilecek bir motor değil gv250. 120-130 u geçmem bana yeter diyorsanız olur, aksi takdirde daha büyük hacimli motorlara bakmakta yarar var, bu da tecrübeye ve maddiyata bakıyor tabii.

Bence en mantıklısı, her iki motoru da deneyip alcak kişinin karar vermesidir. Sıfır herzaman avantajlıdır ama uzun süre kullanmayacaksınız ki 250 likler istisnalar hariç genelde çok uzun süre kullanılmıyor, bence çok mantıklı değil. Bu arada, hyosungun sıfırı da 10bin liraya yaklaşmış durumdaki, ben kendi adıma, şu anki tecrübemle bu paraya onu almazdım.
    Slience bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

ferhatmns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar sanırım Gv 650 alacağım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Arkadas EyvaLLah yazmıssın bi sayfa ama bende GV 250 kuLLanıyorum ve dediği gibi anında 145'i görebiLiyorum yoLuna göre 150'yide gectigi oLdu. Kayseriden Amasyaya 500 km YoLu 3 saat 45 dakikada GeLdim. hadi bunada inanma oda önemLi değiL. Hava sogutmaLıda ney ya Bu motor yag sogutmaLı radyatörLüdür. sabit 140'La yakLasık 25 dk yoL yaptım. Kayseriden sivasa AciL gecmem gerekiyordu. KarbüratörLü 2007 modeL bendeki GV 250 ne probLemi oLdu nede şişmesi. Yeterki gazı var it gibide yoLa gidiyor. Sen kamyonLarLa yarısır dediginde kamyonun Arkasından önüne gecmem sadece bi makasa bakıyordu. ) Bence SöyLemiş oLdugun motorun sırtına bikere bin he bindiysende iyi gözLe bi bak Daha motoru hava sogutmaLı sanıyorsun be arkadas

Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın motoru GV250 olduğu için muhtemelen duygusal davranıyor. ama en doğrusu sen iki motoru da kirala ve dene ve son kararı kendin ver bence .
    motor tecrübesi olmayıp sallayanlar olabilir ona ben de karşıyım . 2006 daki r6 satılık ilanım hala duruyordur sitede.
    şehirlerarası scooterla da gidebilirsin bisikletle de giden var ama bana göre yetersiz olduğu fikrini değiştirmez.
    arkadaşın yanından kamyon tır geçişi konusunda samimiyetine inanmıyorum .
    red line da 155 i gören hava soğutmalı bir motordan bahsediyoruz .
    2010 da gt250r kullandım GV250 ile aynı motora sahip açık net söylüyorum uzun yol için yetersiz motorlar.
    hatta değil uzunyol . çevreyolları için bile yetersiz.
    şahsi görüşümdür isteyen katılır istemeyen katılmaz ama motoru alacak sensin .
    o yüzden ikisini de kirala dene hangisinde kendini rahat hissediyorsan öyle kara vermelisin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-hyosung-gv250-fiyat-dustuuuu-128816040/detay/ peki arkadaşlar soyle ıkıncı el gv250 alıp sonradan buyuturum demekmantıklı mı km siçok yuksek modelı dusuk geldıde

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)