Selamlar motorsiklet egitimi aldiktan sona H.D. Sporster 883 veya 1200 xl ile baslanabilir mi?cunku bobber makinalara tapiyorum resmenolmaz ise nedenlerini soylermisiniz.simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkurler.
Selamlar motorsiklet egitimi aldiktan sona H.D. Sporster 883 veya 1200 xl ile baslanabilir mi?cunku bobber makinalara tapiyorum resmenolmaz ise nedenlerini soylermisiniz.simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkurler.
az bekle sen ihtiyar ekibi elinde zopalarla geliyor.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
)mazur gorun dogru durust bilgim yok her zaman tecrubeli insanlari dinlerim.sadece tarzicokhosuma gittigi icin actim konuyu.
Başlamak için çok büyük makinalar seçmişsin bence.daha ufak cc'lerde chopper ve bobberlar var.chopper diyorsan gv250yi öneririm ha ben daha tarz bir şeyler istiyorum diyorsan regal raptorun modelleri seni tatmin edebilir.birde asya ghost var onada bi bak derim.
"Sonsuza kadar yaşayacakmış gibi düş kur, bugün ölecekmiş gibi yaşa"
Tesekkur ederim imer
İlla Bobber istiyorsanız: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-bobber-350cc..11.150tl-115041643/detay
undefined
Tesekkur ederim eren evet illa bobberilgine tesekkurler bu arada.harley dememdeki bi amacta aksesuarinin cok olmasi ve rahat temin edilebilmesi..diyelim ki raptor aldim senin yolladigin linktekini rahatlikla gidonu nerede degistirebilirim yada degistirebilirmiyim yanlis anlasilmasin bilmedigimden soruyorum.
bu linkte ve devamında seninki gibi onbinlerce soru var, seç seç oku kardeşim...
http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&site=&source=hp&q=motor+alaca%C4%9F%C4%B1 m+yard%C4%B1m&oq=motor+alaca%C4%9F%C4%B1m+yard%C4% B1m&gs_l=hp.3...2640.9031.0.9390.25.18.0.0.0.1.129 7.3954.4-1j1j2j1.5.0...1.0...1c.1.6.psy-ab.BDrZ2emoICg&pbx=1&bav=on.2,or.&bvm=bv.43828540, d.ZWU&fp=5fedc4762007ef70&biw=1024&bih=600
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Tesekkurler kardesim
Burada motorla ilgili bulamayacağın aksesuar yok.
http://www.apachecycles.com/
Harley alacak bütçeye sahipsen eğer bunları rahatlıkla temin edebileceğini düşünüyorum
Motosikletli Kaplumbağa...
Tesekkurler
Asıl sen bekle , kimmiş len o ihtiyar . Benim ruhum hepinizden daha genç
Sana gelirsek Cosh kardeşim. 883 ile başlayabilirsin çok agresif bir motor değildir.
Ancak,
Daha küçük bir chopper ile başlaman seni çok daha çabuk geliştirecek , çok daha öğretici olacaktır. Ondan sonra hayalindeki motora geçtiğinde çok daha keyifli ve güvenli sürüşler yapabilirsin.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Tesekkur ederimm ilginize oocan
chopper'da büyük küçük ayrımına motor gücü açısından gırmen yersiz. ancak kalıp ve ağırlık açısından gırebılırsın kı sportster da bıraz ağırdır ama ufak yerkaplaması onu dengelı yapıyor. 1.70'den uzunsan ve aşırı sıska değilsen, kendıne de guvenın varsa direk başla sportsterla ancak ılk bırkaç bın kım tedbırı elden bırakma, ileride zamanla alışacaksın gaz çevırmenın verdiği tepkıye
Tesekkurler boyum 1.80 ve 70 kiloyum uygundur o zmn
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
iyi günler
aslında sporstr 800 küsür cc olmasına rağmen aşırı güçlü makina değil ancak başlangıçı aşar
şahsi kanaatim 125-150 cc bi motorla başlamanız ve 10-15 bin km kullandıktan sonra gv 250 veya regal olabilir ondan sonra harley sevdası başlar
maddi durumunuz ne bilmiyorum ancak harleyin tüm parçaları uçuk fiyatlıdır haberiniz olsun daha önce arkadaşım sporster kullanmıştı sattı hayabusa var şuan altında daha ucuz bakım maliyeti ve aksesuar ve parçası diyebilrim
ayrıca gidon ayna vs tüm motorlara uyum sağlayabilen şeylerdir sanırım çaylak gidon istiyorsunuz bulunur regalede olur gv 250 yede harleyede sıkıntı yapmayın derim en kötü ebay dan getirtirsiniz
bu benim eski motor bu motordan tavsiye ederim
2007den sonra Türkiyede satışı yapılmadı ama sağlam makine bende 2011 yazında 2005 makine vardı taş gibiydi
Kymco Venox 250
600 luk gibi iri görüntüsü var,çok havalı ;)
tek kötü noktası egzozunun görüntüsü
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
gerekli sürüş eğitimleri alınırsa, başlangıç için güven varsa, motorcusun elbet düşersin: bunun hasarını karsılayacak gelirin varsa, pek tabii başlanır bu motorlarla. 883 alan adamda bunu karşılayacak gelırde vardır, bendeki de laf..
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
hooop bi dakika beyler adam hd alırım diyor adama asya ghost öneriyorsunuz...
sen eğitimini aldıktan sonra neden olmasın zaten hız meraklısı olduğunuda sanmıyorum alabilirsin bence
herkez üstüme atlıyacak şimdi ama.. benim görüşüm böyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)