Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Tavsiye..

REKLAM ALANI

Selamlar motorsiklet egitimi aldiktan sona H.D. Sporster 883 veya 1200 xl ile baslanabilir mi?cunku bobber makinalara tapiyorum resmenolmaz ise nedenlerini soylermisiniz.simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    az bekle sen ihtiyar ekibi elinde zopalarla geliyor.
    ferad, yürekçe, dreamkiller ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

)mazur gorun dogru durust bilgim yok her zaman tecrubeli insanlari dinlerim.sadece tarzicokhosuma gittigi icin actim konuyu.

imer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125, CBF250
    Başlamak için çok büyük makinalar seçmişsin bence.daha ufak cc'lerde chopper ve bobberlar var.chopper diyorsan gv250yi öneririm ha ben daha tarz bir şeyler istiyorum diyorsan regal raptorun modelleri seni tatmin edebilir.birde asya ghost var onada bi bak derim.
    "Sonsuza kadar yaşayacakmış gibi düş kur, bugün ölecekmiş gibi yaşa"

Tesekkur ederim imer

eren1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600
    İlla Bobber istiyorsanız: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-bobber-350cc..11.150tl-115041643/detay
    undefined

Tesekkur ederim eren evet illa bobberilgine tesekkurler bu arada.harley dememdeki bi amacta aksesuarinin cok olmasi ve rahat temin edilebilmesi..diyelim ki raptor aldim senin yolladigin linktekini rahatlikla gidonu nerede degistirebilirim yada degistirebilirmiyim yanlis anlasilmasin bilmedigimden soruyorum.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    bu linkte ve devamında seninki gibi onbinlerce soru var, seç seç oku kardeşim...

http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&site=&source=hp&q=motor+alaca%C4%9F%C4%B1 m+yard%C4%B1m&oq=motor+alaca%C4%9F%C4%B1m+yard%C4% B1m&gs_l=hp.3...2640.9031.0.9390.25.18.0.0.0.1.129 7.3954.4-1j1j2j1.5.0...1.0...1c.1.6.psy-ab.BDrZ2emoICg&pbx=1&bav=on.2,or.&bvm=bv.43828540, d.ZWU&fp=5fedc4762007ef70&biw=1024&bih=600
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Tesekkurler kardesim

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Burada motorla ilgili bulamayacağın aksesuar yok.
    http://www.apachecycles.com/

Harley alacak bütçeye sahipsen eğer bunları rahatlıkla temin edebileceğini düşünüyorum
    Motosikletli Kaplumbağa...

Tesekkurler

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az bekle sen ihtiyar ekibi elinde zopalarla geliyor.
    Asıl sen bekle , kimmiş len o ihtiyar . Benim ruhum hepinizden daha genç

Sana gelirsek Cosh kardeşim. 883 ile başlayabilirsin çok agresif bir motor değildir.

Ancak,

Daha küçük bir chopper ile başlaman seni çok daha çabuk geliştirecek , çok daha öğretici olacaktır. Ondan sonra hayalindeki motora geçtiğinde çok daha keyifli ve güvenli sürüşler yapabilirsin.

Sevgilerimle
    astorojna bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Tesekkur ederimm ilginize oocan

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    chopper'da büyük küçük ayrımına motor gücü açısından gırmen yersiz. ancak kalıp ve ağırlık açısından gırebılırsın kı sportster da bıraz ağırdır ama ufak yerkaplaması onu dengelı yapıyor. 1.70'den uzunsan ve aşırı sıska değilsen, kendıne de guvenın varsa direk başla sportsterla ancak ılk bırkaç bın kım tedbırı elden bırakma, ileride zamanla alışacaksın gaz çevırmenın verdiği tepkıye

Tesekkurler boyum 1.80 ve 70 kiloyum uygundur o zmn

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı Cosh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar motorsiklet egitimi aldiktan sona H.D. Sporster 883 veya 1200 xl ile baslanabilir mi?cunku bobber makinalara tapiyorum resmenolmaz ise nedenlerini soylermisiniz.simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkurler.
    Valla hocam japonla baslamanı tavsiye ederim.. Hele önümüz yaz harley alıp alt takımı pişirme sıcakta Mazallah hadım eder o namussuz makina.. Ama Harley harleydir.. Öpülesidir, can dır kan dır..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı Cosh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim eren evet illa bobberilgine tesekkurler bu arada.harley dememdeki bi amacta aksesuarinin cok olmasi ve rahat temin edilebilmesi..diyelim ki raptor aldim senin yolladigin linktekini rahatlikla gidonu nerede degistirebilirim yada degistirebilirmiyim yanlis anlasilmasin bilmedigimden soruyorum.
    iyi günler

aslında sporstr 800 küsür cc olmasına rağmen aşırı güçlü makina değil ancak başlangıçı aşar

şahsi kanaatim 125-150 cc bi motorla başlamanız ve 10-15 bin km kullandıktan sonra gv 250 veya regal olabilir ondan sonra harley sevdası başlar

maddi durumunuz ne bilmiyorum ancak harleyin tüm parçaları uçuk fiyatlıdır haberiniz olsun daha önce arkadaşım sporster kullanmıştı sattı hayabusa var şuan altında daha ucuz bakım maliyeti ve aksesuar ve parçası diyebilrim

ayrıca gidon ayna vs tüm motorlara uyum sağlayabilen şeylerdir sanırım çaylak gidon istiyorsunuz bulunur regalede olur gv 250 yede harleyede sıkıntı yapmayın derim en kötü ebay dan getirtirsiniz

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)

bu benim eski motor bu motordan tavsiye ederim

2007den sonra Türkiyede satışı yapılmadı ama sağlam makine bende 2011 yazında 2005 makine vardı taş gibiydi
    Kymco Venox 250
    600 luk gibi iri görüntüsü var,çok havalı ;)
    tek kötü noktası egzozunun görüntüsü
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    gerekli sürüş eğitimleri alınırsa, başlangıç için güven varsa, motorcusun elbet düşersin: bunun hasarını karsılayacak gelirin varsa, pek tabii başlanır bu motorlarla. 883 alan adamda bunu karşılayacak gelırde vardır, bendeki de laf..
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    hooop bi dakika beyler adam hd alırım diyor adama asya ghost öneriyorsunuz...

sen eğitimini aldıktan sonra neden olmasın zaten hız meraklısı olduğunuda sanmıyorum alabilirsin bence

herkez üstüme atlıyacak şimdi ama.. benim görüşüm böyle

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)