mct kullanmadim ama bircok tavsiye edilmeyen,dokuluyor denilen cinli kullandim ve cok keyif aldim, bircok mesajimda da gormusundur belki, cinliye bakim yapinca isini gorursun, adam honda pcx aliyor 50tllik yag koyuyor, her 4000kmde yag degisimi, her 1000-1500kmde degistiriyor, cinliye gelince en uzun kmde en ucuz ne onu koy, tumsekten ucarak gec, bozuk yolda ralli yap, ben kendi adima diyorum, mct alirim, ama ikinci el alacagin icin temiz bulmaya calis, sahibi zaten motoru nasil kullandigini belli eder, jinlun cok heybetli ve guzeldi benim icin, tek sorunu vitesi giderken degismen gerekli, 3. viteste ise duracaksan 2-1 yapmalisin, 3. vitesli durup oldugun yerde 2-1 yapmiyordu, superlight icin forumu okursan herkes memnundu, mct 250 de bunlardan farkli degil hatta artisi servisi parcasi boldur. Umarim istegine kavusursun, resimlerle forumu renklerndirirsin. Forum biraz ilginc, 2000 maksimum cikaririm diyene 10.000e kadar motor sunulur, ozellikleri cinli olmayacak, japon olacak, az daha koy japon al, az daha koy japon buyuk cc al, ana biraz daha koy sifirini al, bir sene daha bekle ustu cikacak onu al
motor aldirmama forumu