Hayirli olur insallah.
Ds 650 ile baslayan bir arkadasim vardi cokta guzel bir baslangic yapti daha seleye oturmadan honda egitimlerine katildi ehliyetini aldi ve yavas yavas basladi kullanmaya. Gerci sinir bozucu derecede sakin ve yavas kullaniyor
halada oyle , ruhende sakin dingin biridir zaten .
Fakat kotu ornek ornek olmaz derler . Madem girdiniz bu yola en azindan daha hicbirsey bilmiyorken kendi kendinize ogrenmeye calismaktansa en bastan en dogrusunu ogrenmeye ve kademe kademe uygulamaya calisin . Egitim alma imkaniniz yoksada netten okuyarak ilgili videolari seyrederek mantik cercevesinde yolunuzu belirlersiniz umarim.
Tekrar hayirli olsun . Allah kaza bela vermesin .
En tehlikeli zaman " galiba ben bu isi kivirdim " demeye basladiginiz andir. İnsana gereksiz bir guven gelir. O doneme dikkat edin.
Gv 650 cok hircindir uzak durum , shadow cok hantaldir ben tavsiye etmem , marauder cok guclu cok nazli ve hantaldir onuda onermem , intruder agirlik merkezi cok yukarda (eskileri) baslangic icin eziyet olur . Drag star en makulu gibi fakat temiz saglikli bir motor bulun. Yasina kmsine aldanmayin makinesi temiz olsun. Sorunlu cikarsa cok uzer cok can sikar bezdirir bu isten ilk baslangicta .
Aslina bakarsaniz sizin motorunuz savage 650 bence bir bakin. Ondan daha hafif , pratik , sorunsuz , kivrak ve az yakan model neredeyse yok (bu sinifta ) hem paranizda kalir fazlasiyla .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Vn 800 hic kullanmadim tanimadigim bir model oldugundan hakkinda bir fikrim yok , o yuzden hic bahsetmedim.
Kafam karisti motor aldinmi alicakmisin cozemedim