Hyosung, simdiki adiyla S&T ve Kanuni, kore malidir, noktaaaa. Yani Hyosung orjinal kore mali, kanuni olani Turk mali diye birsey yok. Kanuni sadece anlasma geregi uzerine kendi adini da basiyor, ve ithal ediyor olay bu. Yani bu motoru kanuni nin diger modelleriyle ya da diger cin mali cruiser larla karistirmayin ve karsilastirmayin lutfen, ben de sizin gibi almadan once sadece forumdan ve sagdan soldan okudugum seylere dayanarak cok iyi degil bu motor, krank sorunluymus falan diyordum, niye bu forumdaki adamlar deli gibi hyosungu savunuyorlar diyordum ama aldiktan sonra anladim ki savunanlar hakliymis
Bunu kendi motorum oldugu icin kesinlikle yazmiyorum, bir sure mondial de kullandim, insallah ihtiyacmi olmaz ama bir daha mondial MCT kullanmak istemem. Yine tekrar ediyorum, S&T olanlari Kanuni yapmiyor, sadece ithal ediyor, motor yine bildiginiz Hyosung, ama tabii yeni modeli, enjeksiyonlu, rengi farkli, baska bildigim oyle cok buyuk farkliliklari yok.
Baska ulkelerde de farkli isimler altinda satiliyor. Bir yerde Naza cruiser diye geciyor, bir yerde aquila mirage diye geciyor falan, ama sonucta ayni motor, sadece ismi degisiyor, o da muhtemelen o ulkelerdeki ithalatci firmayla alakali isim degisiklikleri. Kanuni nin eline gecince ilk basta ben de cekinmistim acikcasi ama yedek parca acisindan bence artik cok daha iyi bir durumda. Buyuk ve onemli bazi parcalar disinda, size sac bas yoldurtacak kadar pahali parcalari yok, gayet uygun fiyatlar. Tabii ki cinconlardan daha pahali ama bir japon kadar da degil. Sonucta showroom da goremedim, yok krank kirilir mi, yok orasi burasi elilmde kalir mi diye dusunup de hic tereddut etmeyin, bu paraya alabileceginiz en iyi cruiser kesinlikle. En azindan bizim ulkemizde boyle. Gv250 den daha pahali ya da yaklasik ayni fiyatlarda regal ve asya modelleri var, tam modeli bilmiyorum ama 350 lik bir tane var, bence tipi GV den daha guzel, yakindan da gordum, camur atmak icin demiyorum ama sirf tip icin gidip de ona o kadar para vermem, GV ondan cok daha saglam ve kaliteli bir makina. Temiz bir ikinci el ya da paraniz varsa sifir alirsaniz, ve ufak tefek bakimlarini ihmal etmezseniz sizi uzecek yolda birakacak bir makina degildir kesinlikle. Bir daha almam gerekse gozum kapali alirim o derece memnunum