Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Niye piyasada 0,japon cruiser yok?

REKLAM ALANI
    kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Yorumsuz panpa

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

Al bir Kanuni tiger at bir yamaha yazısı millet sana güler
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumsuz panpa
    Harley Davidson daha cool olur
    Motosikletli Kaplumbağa...

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Çağrı-91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gv 250 modelinin 2012 modelini alan arkadaşlar var mı?S&T Kanuni motorları showroomlarda sergilemiyor.Eğer bu motorun herhangi bir yerine "Kanuni" yazdırmama olanağımız var ise,Gv 250 alacağım.Yok illa yazılıyorsa almayacağım çünkü BMW alıp Tofaş Türkiyeye getiriyor diye BMW TOFAŞ yazsın istemem motorumun üzerinde az değil 8.500 veriyoruz,2 bine Kanuni commuter almıyoruz.
    Debriyaj balatalarının kapağının üzerindeki oyuğa kabartma olarak stkanuni yazıyor. Onu yazdırmama olanağın yok ama dışarıdan hemen hiç belli olmuyor; aşağıdaki resimdeki gibi. Benden sonra bir tanıdık aldı kanuni etiketi yapıştırmışlar iki tarafa, ama çekince iz bırakmadan çıktı. Ben 20 martta almıştım.

ferad ve Çağrı-91 bunu beğendiler.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Aynı paralara suzukinin Gn250, Yamahanın Virago ları var....
    Bayağıda heybetli duruyorlar...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı paralara suzukinin Gn250, Yamahanın Virago ları var....
    Bayağıda heybetli duruyorlar...
    Virago ve gn250 sıfırı olmayan motorlar; ayrıca GV250'den daha düşük seviyede motorlar, hem performans hem konfor hem görünüm açısından.
    Çağrı-91 bunu beğendi.

Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanuni yazısını sildirip, harley davidson yazdır o zaman.
    Motorda rahatlığına, yolda sana verdiği keyfe değilde üzerinde yazan kanuniye takılıyorsan, komplekslisindir.
    8.500 verip Kanuni adında motor alıyorsam buna sen karışamazsın,parayı ben veriyorum sanane?kimsin ki karışıyorsun?100 milyar verim c180 alıp arkasına Tofaş yazdırmak ne kadar mantıklı,bazı şeyler önemlidir.Harleye özenmiyorum ama 8.500 veriyorsam ki ben öğrenciyim afedersin yemiyorum içmiyorum bunu alıyorum buna sen karışamazsın,ayrıca yorumunu beğenen adam da kendi yapsın adam gibi yorum.Evet takılıyorum evet çünkü ben parayı kendim kazanıyorum ve en doğrusunu almaya çalışıyorum.Bu seni ilgilendirmez komplekslisem bir daha konuma yazma.Ben sildirip başka bir şey mi yazacağım dedim?Motorumu kendi markasıyla kullanmak istiyorum sadece.Dediğimi anlamadan iq seviyesi düşük insanlar gibi cevap yazman abesle iştigal,sırf kışkırtmak için yazıyorsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Yorumsuz panpa

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

Ben bunu "apachilik" olsun diye almıyorum.Motorum hyosung ise hyosungtur kendi markasını isterim.Kanuni nin amblemini değil söylediğim şeyle verdiğin örnek alakasız ve saçma.İnci sözlük ağızıyla konuşacaklar konuma yorum yapmasın.Marka derdim olsa gider 8.600 e 2.el japon alırım veya cbr 250 alırım inazuma 250 alırım.Adam gibi yorum yapın boş yorum değil.Parayı veren benim motoru gerçek adıyla kullanma hakkına da sahibim.Karşındakinin statüsünü bilmeden apachi yerine koyamazsın.Ben yazıyı silip başka bir şey mi yazacağım dedim?Yazıyı sileceğim dedim.Motorumu gerçek markasıyla kullanmak istiyorum ama bunu anlamayıp başka yazı yazacağımı sanmanız sizin seviyenizi gösterir.Bir daha konuma yorum yazmayın böyle seviyesiz olacaksanız.R6 alsanız ve altında Yamaha R6-Kanuni yazsa bunu istermisiniz ben istemem isteyecek olsam 3.000 verir Kanuni alırım niye onca parayı vereyim.Marka değeri diye bir şey var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyaj balatalarının kapağının üzerindeki oyuğa kabartma olarak stkanuni yazıyor. Onu yazdırmama olanağın yok ama dışarıdan hemen hiç belli olmuyor; aşağıdaki resimdeki gibi. Benden sonra bir tanıdık aldı kanuni etiketi yapıştırmışlar iki tarafa, ama çekince iz bırakmadan çıktı. Ben 20 martta almıştım.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...43416910_o.jpg
    Çok teşekkür ederim aradığım cevabı,aylar sonra siz verdiniz.Bilgilendirme için teşekkürler tekrardan.
    lycantrophic bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    buna sen karışamazsın
    kimsin ki karışıyorsun?
    sen karışamazsın
    Dur yolcu ! Sakin ol. Ne bu hiddet ? Birşeye karıştığım yok.
    Sözlerim neden bu kadar derinden yaraladı seni anlayamadım ?
    GV250 alıp yazdırmama olanağım var mı demişsin, ben de o fikrine karşılık olarak bir alternatif sunmuşum.
    He birde komplkesli olduğunu düşünmüşüm.
    100 milyar verim c180 alıp arkasına Tofaş yazdırmak ne kadar mantıklı
    Bahsettiğin olay tabiki mantıksız.
    Motorumu kendi markasıyla kullanmak istiyorum sadece
    Ama bahsettiğin motorun markası ST Kanuni GV250
    Motosikletli Kaplumbağa...

Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur yolcu ! Sakin ol. Ne bu hiddet ? Birşeye karıştığım yok.
    Sözlerim neden bu kadar derinden yaraladı seni anlayamadım ?
    GV250 alıp yazdırmama olanağım var mı demişsin, ben de o fikrine karşılık olarak bir alternatif sunmuşum.
    He birde komplkesli olduğunu düşünmüşüm.

Bahsettiğin olay tabiki mantıksız.

Ama bahsettiğin motorun markası ST Kanuni GV250
    Kanuni'nin motorun yapım aşamasında herhangi bir rolü var mı?Ben yok diye biliyorum,zaten varsa 8.500 verip almam.Motor has Güney Koreli ise,tırlarla gelip sonra piyasaya sürülüyorsa motor Hyosung'tur diye düşünüyorum.Honda'yı Yamaha'yı da başka firmalar getiriyor ama tutup İzmir Honda şubesi ben motorun kenarına Honda Yükseliş yazayım demiyor.Tamam aralarında anlaşma olabilir ama ben yüksek mebla ödediğim bir motorun gerçek markasıyla kullanmak istiyorum hepsi bu.Tamam motoru motorcular anlar,kalitesini vs ona lafım yok ama para akıtıpta aldığım bir motor için savunma yapmak istemiyorum.Çünkü şu diyaloglar hep gececek:Abi Marka nedir,Kanuni yazıyor ne kadara aldın?8.500'e aldım.Abi o para verilir mi Kanuni'ye arkadaş Tiger aldı ucuza,o paraya Yamaha alırdın Honda alırdın,Japon alırdın abi.Tamam motorum kaliteli olabilir ama S&T Kanuni'nin Hyosung ile anlaşmasından,aslında motorun saf Hyosung olduğundan,Hyosungun da Koreli olduğundan başlayıp anlatmak istemiyorum savunma yapmak istemiyorum,ilk motorum olacağından soğurum böyle olursa,o yüzden de bu motoru almayacağım bu kadar basit.ZATEN Gv;Kanuni işin içine girdikten sonra yaralandı diye düşünüyorum.Marka takıntım yok illa olsa cbr 125 alırım ne bileyim başka bir şey alırız ve dikkat çekmek istediğim bir husus şudur eğer marka takıntım olsa ben APACHE RTR 150 almayı düşünüyordum ilk başlarda,millet APACHE mi alacaksın isme bak diyordu,gider daha ucuza YBR alırdım takıntım olsa.Mesele marka değil mesele motorun gerçek ismi ile kullanmak ama malesef Kanuni'nin S&T şirketiyle yaptığı anlaşma gereği bu mümkün değil sanırım.Ben elimdeki bütçeyle en iyi motoru almaya çalışıyorum.Şuanda elimde(aklımda) alternatif olarak Suzuki İnazuma 250(Gidip görmem gerek),CBR 250,Raptor Spyder(250),Raptor Daytona(250) var.İşin içine para girince tarz vs kalmıyor zaten,bunlar son aşama,Regal gözüme çıplak gözle çok kalitesiz geliyor tek kafama takılan bu,resimlerdeki gibi değil malesef.Gidip seneye biraz borca girip cbr 250 alacağız bu gidişle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Neden illaki cruser motor almak istiyosun.Gördüğün üzere piyasada bi tek kanuni gv250 var.Onun da fiyatı 8.500 gibi yüksek bir rakam.Hem o bir kanuni , japon değil.Piyasada düzgün 250'lik motor yok ki cruser olsun.Bence zorlama ve vazgeç bu cruser sevdasından.O fiyatlara cbf500 bile bulursun.Biraz daha eklesen fazer falan bir sürü 600'lük japon bulursun.Ya da git sıfır cbr250 al keyfine bak.
    Çağrı-91 bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Şimdi ben biri kaliteli Çinli, diğeri Güney Koreli ama Kanuni gibi bir marka adı altında piyasaya sürülen bir motoru mu almak zorundayım?
    Bana bu 2 motora gerçekten alternatif 0 motor söylermisiniz?
    Pazarlıksız 6499 TL "0" km - http://www.keewayturkiye.com/model.htm /

Üzerinde kendi markası yazıyor /

Ar-Ge İtalyan, Macar kökenli bi marka /

Çağrı-91 bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://d1208.hizliresim.com/10/l/c0v35.jpg
    İstediği kadar macar desinler; keewayin motoru, malzemeleri has be has çinli. Hatta motor kısmı bisan roadstarla neredeyse birebir aynı. Çinden ithal edip macaristana getiriyorlardır o kadarını bilemem. O motora o para verilmez.
    Çağrı-91 bunu beğendi.

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Al bir japon lakin verecekmisin 14 yaşındaki bir motora o kadar para

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93185479/detay
    Çağrı-91 bunu beğendi.
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden illaki cruser motor almak istiyosun.Gördüğün üzere piyasada bi tek kanuni gv250 var.Onun da fiyatı 8.500 gibi yüksek bir rakam.Hem o bir kanuni , japon değil.Piyasada düzgün 250'lik motor yok ki cruser olsun.Bence zorlama ve vazgeç bu cruser sevdasından.O fiyatlara cbf500 bile bulursun.Biraz daha eklesen fazer falan bir sürü 600'lük japon bulursun.Ya da git sıfır cbr250 al keyfine bak.
    Dostum bir yukarıda zaten öyle yazdım sonunda cbr 250 alacağım gibi gözüküyor bu gidişle.Niye cruiser çünkü yere daha hakim ve heybetli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

İstediği kadar macar desinler; keewayin motoru, malzemeleri has be has çinli. Hatta motor kısmı bisan roadstarla neredeyse birebir aynı. Çinden ithal edip macaristana getiriyorlardır o kadarını bilemem. O motora o para verilmez.
    Tam olarak menşeini ben de bilmiyorum,verilir verilir de yedek parça sorunu var diyorlar ve olumlu kullanıcı yorumları yok pek

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

Al bir japon lakin verecekmisin 14 yaşındaki bir motora o kadar para

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93185479/detay
    Aklımda 2.el olmasa da onu da düşünüyorum çünkü motorcuları gezerken Avrupada eğitim almış ileri sürüş eğitmeni biriyle tanıştım,başlangıç olarak gv 250 düşünüyorum demeden lafı ağzıma tıktı ben sana Hyosung aldırtmam,temiz 2.el bir Japon alırız dedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://d1208.hizliresim.com/10/l/c0v35.jpg
    Aklımda bu motor da vardı,fiyatı da çok uygun tipi de gayet iyi ama Çin menşeli olduğunu söyleyenler ve Regal kadar kaliteli Çinli olmaması ve yedek parça sorunu yaşayacağıma dair yazılar okumam vazgeçirdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Dostum bir yukarıda zaten öyle yazdım sonunda cbr 250 alacağım gibi gözüküyor bu gidişle.Niye cruiser çünkü yere daha hakim ve heybetli.[COLOR="Silver"]
    Ben de orta boy bi enduro hayal ediyorum.Şöyle 250cc çift silindir olsa.Uzun yolda 140-150 km hız yapabilse.4 litre gibi bi yakıt tüketimi olsa.Yerden yüksekliği çok fazla olmasa , ayaklarım yere rahat değse.Ağırlığı 140 kg olsa , tekerlekleri yeterince kalın , yol tutuşu güzel olsa.Hem dağ bayır , hem de uzun yolda gidebilecek bir motor olsa.Ama yok böyle bi motor.Umduğumuza değil , bulduğumuza biniyoruz malesef.Ama yine de motor alırken en çok dikkat ettiğim konu japon olması ve kendini kanıtlamış sorunsuz bi motor olması.

Bu arada seçimin güzel.CBR250 al bence de....
    Çağrı-91 bunu beğendi.

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de orta boy bi enduro hayal ediyorum.Şöyle 250cc çift silindir olsa.Uzun yolda 140-150 km hız yapabilse.4 litre gibi bi yakıt tüketimi olsa.Yerden yüksekliği çok fazla olmasa , ayaklarım yere rahat değse.Ağırlığı 140 kg olsa , tekerlekleri yeterince kalın , yol tutuşu güzel olsa.Hem dağ bayır , hem de uzun yolda gidebilecek bir motor olsa.Ama yok böyle bi motor.Umduğumuza değil , bulduğumuza biniyoruz malesef.Ama yine de motor alırken en çok dikkat ettiğim konu japon olması ve kendini kanıtlamış sorunsuz bi motor olması.

Bu arada seçimin güzel.CBR250 al bence de....
    Suzuki Inazuma gelirse isteklerinizi nispeten karşılayabilir diye düşünüyorum. Ama ne zaman gelir biz görür müyüz belli değil. GV250'yle de aslında enduro olması kısmı hariç dağ tepe toprak taş her yere girip çıkıyor uzun yol da gayet rahat.
    Çağrı-91 bunu beğendi.

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    cruiser da gv 250 diyorum bende,çok gördüm,denedim pazarlığada oturdum.Güzel motor.Çinli ile hiç aram yok,çok araştırdım ve duymadığım sorun kalmadı,uğraşılmaz başağrısı.Keeway i filan da çok eskiden düşünüyordum,o da uğraşılmaz. Ama regal çinli olmasına rağmen,hiç kimseden bir sorun duyamadım:D Kullanıcılarının hepsinden olumlu yorumlar aldım,merak ediyorum.Aslında duyduğum şeyler güvenilirdi ama kendim denemeden inanmak istemiyorum:D
    Çağrı-91 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Suzuki Inazuma gelirse isteklerinizi nispeten karşılayabilir diye düşünüyorum. Ama ne zaman gelir biz görür müyüz belli değil. GV250'yle de aslında enduro olması kısmı hariç dağ tepe toprak taş her yere girip çıkıyor uzun yol da gayet rahat.
    İnnamuza naked motor.Enduro ile arasında uçurum var.Daha önce innamuza'nın çok benzeri olan cbf250 motorum vardı.Bi keresinde bozuk asfalta girmiştim.Az kalsın böbrek taşı döküyodum.Ama şimdi transalp'le bozuk asfaltta sanki düz yolda gidiyomuş gibi rahatım.Naked motorların amortisörler sert olur ve düzgün asfalt ister.

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim şahsi fikrim 250cc içinde alınabilcek en iyi motor para/performans bakımından Gv250 malesefki yurdumuzda ss motora binipte ccc bindiği zaman bunlar yavaş diyen bir mantakla motorsiklett kültürünü yaşatıyoruz. Ben Asya Pars kullanıcısıyım memnunmuyum değilim ama gösteriş ve 5. viteste 50-60`la gidersek süper titreşim yok ses yok. Keeway land crusier dedikleri motor resimlerde dev gibi yanına gidiyorsun kuş gibi, Raptorlarında son modelleri görüntü olarak iyi ama kullanıcılarda benim gibi titreşim ve ses problem. Ben senin yerinde olsaydım şansımı gv250`den yana kullanırdım bende motorumu sattığım zaman illk işim gv veya eskiye rağbet olarak kawasaki en500 bakıcam.
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

Alıntı baysamin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim şahsi fikrim 250cc içinde alınabilcek en iyi motor para/performans bakımından Gv250 malesefki yurdumuzda ss motora binipte ccc bindiği zaman bunlar yavaş diyen bir mantakla motorsiklett kültürünü yaşatıyoruz. Ben Asya Pars kullanıcısıyım memnunmuyum değilim ama gösteriş ve 5. viteste 50-60`la gidersek süper titreşim yok ses yok. Keeway land crusier dedikleri motor resimlerde dev gibi yanına gidiyorsun kuş gibi, Raptorlarında son modelleri görüntü olarak iyi ama kullanıcılarda benim gibi titreşim ve ses problem. Ben senin yerinde olsaydım şansımı gv250`den yana kullanırdım bende motorumu sattığım zaman illk işim gv veya eskiye rağbet olarak kawasaki en500 bakıcam.
    8.500 tl yi Kanuni adındaki bir markaya vermeme kararı aldım.İlla cruiser istersem RR spyder veya daytona 250 lik olanlardan olmadı kafam rahat olsun honda cbr 250 gibi duruyor.

Bu konu bitmez ama otomobilde motor hacimleri düştükçe motorsiklette yükseliyor sanki..gene de japonların düşük cc motor getirmemeleri ilginç .. yamaha dragstarin 650 cc ligini bile getirmiyor suzuki de aynen...
    Çağrı-91 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)