Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Regal Raptor yağ değişimi ve filtre

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 250 lik regal raptorum var 1,5 senedir kullanıyorum yağını kendim değiştirmek istiyorum bu modellerde yağ filtresi varmı ben heryerine baktım ama goremedim tam radyatorun altında tüpe benzer şekilde kapalı bir bölüm var ama pek filtreye benzetemedim yağıyla ilgili 10 40 diye netten bilgi edindim nekadar doğru bilmiyorum miktar olarakta çıkan kadar mı yoksa yağ çubuna bakarakmı koymak daha sağlıklı konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Alıntı BURAK1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 250 lik regal raptorum var 1,5 senedir kullanıyorum yağını kendim değiştirmek istiyorum bu modellerde yağ filtresi varmı ben heryerine baktım ama goremedim tam radyatorun altında tüpe benzer şekilde kapalı bir bölüm var ama pek filtreye benzetemedim yağıyla ilgili 10 40 diye netten bilgi edindim nekadar doğru bilmiyorum miktar olarakta çıkan kadar mı yoksa yağ çubuna bakarakmı koymak daha sağlıklı konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim .
    pek konuyla ilgili değil kusura bakma regal raptorun hangi modelini kullanıyorsun? daytona mı spyder mi? regal raptor alıcam ama daytona ve spyder arasında kaldım. sen hangisini kullanıyorsun ve memnunmusun

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    yağ olarak 10 40 kullanabilirsiniz. yağ filtresi yok sadece hava filtresi var yağ 1.5 litre alıyor
    İkincilik kaybedenler içindir...

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı BURAK1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ olarak 10 40 kullanabilirsiniz. yağ filtresi yok sadece hava filtresi var yağ 1.5 litre alıyor bu bilgi dogrudur GARAJ a yakınsan burdan faydalanıp kendin yapabilirsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)