Cruiser tavsiyesi 2 makina arasında kaldım...
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba
bir süredir motorsikler araştırması yapmaktayım 3000i lira bütçem var 250 cc chopper düşünüyorum şu ana kadar 2 makinanın binicilerinden iyi notlar aldığını gördüm
keeway supershadow 250
bisan roadstar 250
mondial falan hiç karıştırmıyorum zaten
regal raptor biraz pahalı kaçıyor 3 bin lira olanlarıda eski kalıyor biraz
eğer varsa sizlerinde tavsiyesi dinlemekten zevk duyarım makineler hakkındaki görüşlerinizide bekliyorum iyi yanları kötü yanları nelerdir..
şimdiden teşekkür ediyorum
Reklamlar
-
kullanmış biri olarak soluyorum keeway al malzeme kalitesi 10 kat daha iyi ama özellik olarak birbirinin aynısı motorlar
-
peki teknik servisleri nasıldır keewayın
-
Motosikletmi?
makinemi?
makinamı?
önce bunun kararını vermelisin bence
kullandığın aletin motosiklet olduğunun bilincine vardığında birşeyler alınır fikirlerimizi veririz.
-
Süper Moderatör (BBRR)
2, el hyo gv 250 al bu 2 motoruda gömer .. motor gibi motora binersin .. bu saydığın motorlarda arkandan tozunu yutar .
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
motosikler mi makinemi önce ona bi karar versek
daha sonra bu çinliler ezik sen hyosung al rahat et.
What goes around, Comes back arround...
-
Keeway'in hiçte öyle bisandan 10 kat falan parça kalitesi yok.Bisan lifan'ın girdiği bozuk yola keewayle parça kalitesini görürsün.Birde belirttiğin bütçenin üzerinde motor tavsiyesi yapan arkadaşlara hesap numarası ver.Hesabına tavsiye ettikleri motora yetecek parayı tamamlasınlar.
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Motosikletmi?
makinemi?
makinamı?
önce bunun kararını vermelisin bence
kullandığın aletin motosiklet olduğunun bilincine vardığında birşeyler alınır fikirlerimizi veririz.
efendim makinede makinada türkçede bulunan kelimeler aynı anlama geliyorlar fikrinize ihtiyacım yok arkadaşlar yardımcı oluyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
RamonRojo adlı üyeden alıntı
Keeway'in hiçte öyle bisandan 10 kat falan parça kalitesi yok.Bisan lifan'ın girdiği bozuk yola keewayle parça kalitesini görürsün.Birde belirttiğin bütçenin üzerinde motor tavsiyesi yapan arkadaşlara hesap numarası ver.Hesabına tavsiye ettikleri motora yetecek parayı tamamlasınlar.
:D değilmi ama öneriniz için teşekkür ederim..
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
efendim makinede makinada türkçede bulunan kelimeler aynı anlama geliyorlar fikrinize ihtiyacım yok arkadaşlar yardımcı oluyorlar[COLOR="Silver"]
Makine de makinada Motosikletle aynı anlama gelmiyor kardeş,
makine yada makina dediğinde içindeki apaçilik görülüyor.
uyarım o yüzdendi )
sağlıcakla kalasın
-
13 Temmuz 2012, 16:25
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Makine de makinada Motosikletle aynı anlama gelmiyor kardeş,
makine yada makina dediğinde içindeki apaçilik görülüyor.
uyarım o yüzdendi )
sağlıcakla kalasın
:D...........
-
19 Ağustos 2012, 13:06
Tavsiyem regal raptor 125 veya 150(0 km si 4 küsur 1 milyar borca gir).Bence Çinli de regalden aşağı düşme çok kötü yorumlar mevcut 2.el alıp riske atma ben 1.elini bile düşünmüyorum düşün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)