Merhabalar. Motor almayı düşünüyorum ama artık kafayı yemek üzereyim.Bursadayım ve bulamıyorum bütçemin üst limiti 3500 tl. Uzun süredir araştırıyorum önce olabilecek modelleri bir yazayım
Keeway SuperShadow: En çok hoşuma giden motor olup olumsuz pek yorumunu görmedim titreşim deniliyor ama hepsinde var kaliteli bişey almıyoruz sonuçta
Regal Raptor: motor görüntü olarak biraz kaba gibi ve su soğutmalı olması arıza çıkarttığında beni yarıyolda bırakabilir çünkü gökçeada da öğrenciyim ve orda güvenilir tamirci yok. ayrıca 2-4 farklı 250 cc'lik modeli var kafa karıştıran bir durum hangisi iyi hangisi kötü kestiremiyor insan çünkü yorumlar hep genel.
Jinlun JL 250-5: Motor görüntüsü güzel fakat yorumlar çok uçlarda ya çok iyiy ya çok kötü internet sitesini bulamamış olmam titreşim şikayetinin en çok olduğu motor olması ve yedek parça sıkıntısı biraz soğuttu beni
Borelli Ledow: motor güzel hoş ama kullanan yok sanırım araştırdım ve sonuç bulamadım ve duyulmamış olmasıda kötü olabileceğini düşündürdü bana
Titiz olup kafayı yeme noktasına gelmemin sebebi 3 sene boyunca Gökçeada dayım ve gezmeyi seven birisiyim sık sık uzun yol yapacağımı düşünüyorum yarı yolda kalmayı herkes gibi bende istemem. Sizden gelicek farklı modellerede açığım bu ay sonuna kadar artık motorumun üstünde olmayı istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Not: Başlangıç motorum olacak ve 4-5 saat mesafedeki çevre illerde uygun olabilir.