Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cruiser ve ses sevdası

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Nazar etme ne olur
    Çalış seninde olur)
    Kıskananlardır yüzünü buruşturanlar çatlasınlar.
    http://www.youtube.com/watch?v=ITmU0-FsQ-I

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Naked :)
    Ses motoru motor yapan bir özellik. Birtakım yaptırımlar, kurallar olmasa otomobil ve motosiklet üreiticileri eminim orjinal egzozları bu şekilde sessiz yapmazlardı. 125 lik 250cclik makinalarda benim de hoşuma gitmiyor çünkü çıkan sesin bir özelliği yok. Ama 600 ve sonrasında ses almak isteyenlere kötü gözle bakmayınız. Kimse başkalarını rahatsız etmek derdinde değil. Kalabalık yerleren geçerken gaz kesersiniz olur biter. Harley sesi olsun, 600lük 4 silindir sesi olsun, bu sesleri hissetmek ister hemen her kullanıcı. Karşı çıkanlar biraz bana kıskanıyorlar gibi geliyor kusura bakmasınlar

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Adam in zevkine kalmış bı durum bende o kadar büyük hacimli motora binsem bende ses olsun isterim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    en son bu kıskançlık muhabbetini ilkokuldayken yapmıştım, sanırım derdimi anlatamadım. empati kurdurmak da bu kafayla zor olacak. inşallah daha silindirli daha gürültülü makinalarınız olur, herkesler kıskançlıktan çatlar.
    bu arada ybr ye binen herkes parasızlıktan biniyormuş. bir aşağılama mı söz konusudur acaba? herkesin motoruna göre değerlendirildiği bir ortam mı burası? yanlış yerde miyim ben?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı platipus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en son bu kıskançlık muhabbetini ilkokuldayken yapmıştım, sanırım derdimi anlatamadım. empati kurdurmak da bu kafayla zor olacak. inşallah daha silindirli daha gürültülü makinalarınız olur, herkesler kıskançlıktan çatlar.
    bu arada ybr ye binen herkes parasızlıktan biniyormuş. bir aşağılama mı söz konusudur acaba? herkesin motoruna göre değerlendirildiği bir ortam mı burası? yanlış yerde miyim ben?
    Tabiki doğru yerdesin arkadaşım
    Tabiki ybr ye binen parasızlıktan binmiyor işini görüyor
    yoksa bende cbf le işime gidip gelmezdim
    ama cruiser keyif işidir,ses iyi gelir o motora
    ha rahatsız olanlar tabiki vardır bende arabalarınkinden rahatsızım ama bir yokuş bulupta in aşağı çık yukarı aynı yerde gezersem bende o arabalara ettiğim küfürü hakederim
    amaaaa adam gazlamış gitmiş en fazla 5 saniye
    bırak keyfini sürsün hiç ses etmem
    adam bir karıştan bağırarak konuşurmuş adamın bileceği iş yahu bizene değilmi?
    Cok spor araba cip ışıklarda önce müzik sisteminin sesini kısar yada kapatır sonra camı açar motosikletin sesini çaktırmadan dinler,görmesi okadarda önemli değildir
    demekki neymiş?
    cruiserde ses iyiymiş
    trafikteki artılarına arkadaşlar zaten değinmiş..
    Hedef_Turan bunu beğendi.

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı platipus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr güzel şehir içi çok uygun ve yeterli.millet 600 lüğünün yanına kullanmak için ybr alıyor.ybr ye parası olanda biniyor.Çünkü herkese hitap ediyor.

binbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tdm 900 A
    ses racing sesidir; diğerleri gürültü gibi geliyor bana.. dört silindirden ve devirden kaynaklı o; derinden yüksele yüksele gelen tok ses yakışıyor motosiklete. yine de zevk meselesidir tabi..
    çapır çupur, şapır şupur; çık, olmuyor..
    temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    ybr 1 sivrisinek
    cbf 500 2 sivrisinek
    1000 rr 4 sivrisinek
    shadow eşşek arısı
    çıkan ses aynen böyle kime kusura bakmasın
    harley is making love with davidson

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Millete rahatsızlık vermeyecek uçak gürültüsü gibi olmayan doğru dürüst bir ses çıkaracak biçimde modifiye etmeye kimse bişey demez de ama işin şitini çıkaran çok var maalesef, özellikle cruiser gruplarında olanlar birbirleriyle yarış haline geçiyor heralde. Cruiserda ses iyidir belki de akıllı üsturuplu bir ses olması, 100-200 metre öteden sesi gelirken yüzyüze duran iki kişi birbirlerinin sesini duyamıyorsa yemişim öyle sesi benden bikaç kilometre uzak olsun öyle ses. Motoruna öyle bir ses yerleştiren de kusura bakmasın apaçiden beterdir benim gözümde.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

barış52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Softail Breakout
    sessiz cruiser/chopper olmaz arkadaslar:p ama egzoz secimi cok önemlidir. markadan markaya ses cıkısları cok farkeder. japon bi cruisera gidip highway hawk double wall gibi bi egzoz takarsanız gümbürtüden duramazsınız ama cobra veya vance and hines classic daha tatlı bi ses verir. aynı sekilde harleyde de screaming eagle tatlı bi ses verirken vance and hines daha yüksek tonda agresif bi ses verir. be motorun rolantide veya düsük devirde giderken gereksiz gümbürdemesini sevmem. gaza abanınca kükremesi lazım

Motosikleti
    Naked :)
    Cruiser'sa söz konusu olan Harley derim başka bişey demem. Ne tatlı bir sestir o ya. Maşallah

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Ne gereksiz bir konudur
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

Motosikleti
    mondial 100 ukh
    ben çoğu zaman sövüyorum o gürültüye :D
    [COLOR="#FF0000"][B]Kendine hükmedebildiğin sürece kralsın.[/B]. [/COLOR]

MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    en yaygın eksoz ses beklentisi
    ve benimde hoşuma giden derinden tok ses isteği
    şu gibi
    http://www.youtube.com/watch?v=vvIW_...endscreen&NR=1
    gaz verse ses ne olur bilmiyorum fakat boşta güzel -arkadaki müzik için en güzel yorum videonun altında-
    birde bu video var eğer derinden ve tok ses elde edilemez ise olabilir benim için
    http://www.youtube.com/watch?v=GB5_w...eature=related

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    http://www.youtube.com/watch?v=lcemvemotRM&feature=plcp

Bu motordan bu ses çıkmazsa ne zevki kaldı. Gereksiz ortamlarda gereksiz yere ses vermemeye çalışıyorum. Şikayet eden arkadaşlar kullansa vazgeçerler mi acaba.
    ZIPPIRMAN bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=lcemvemotRM&feature=plcp

Bu motordan bu ses çıkmazsa ne zevki kaldı. Gereksiz ortamlarda gereksiz yere ses vermemeye çalışıyorum. Şikayet eden arkadaşlar kullansa vazgeçerler mi acaba.
    budur.....)
    BornToBeWild bunu beğendi.

Motosikleti
    Keeway Cruiser 250 - 2008
    Aynen öyle... Makinanın ciğeri ne kadar, ses te o kadar olur... Ki ses olayında nedense Kawasakiler de çok tatlı bir ton var.

Bu yaz yaptıracağım ben de nasip olursa. Şu an sadece ilk perde susturucular iptal ve ses gayet yeterli. Rölanti sesi çok çok çok tatlı bir tonda. Sadece yüksek devirdeki tonu toklaştırmak için bir çalışma yapacağım.
    [COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    sanane,sanane,sanane.
    sen git motor al sesini kıs,isterse kadın çığlığı gibi çıkarsın.sanane arkadaş. onlar oyle sevıyor sanane !

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)