Arkadaşlar takip edenler bilir uzuuun zamandır (4-5 ay) alacağım motorun tarzına bile tam olarak karar verememiştim. Çünkü hem bir harley sever hem de eski bir ss ciyim. Son zamanlarda arkadaşların gazıyla s1rr alacak gibiydim. Ancak ailemle yaptığım görüşmeler, yakında evlenecek olmam (22 gün ), Ankara'da son 1-2 ayda meydana gelen 5 adet ölümlü ss kazası ( ki çoğu çok tecrübeli motorculardı) ss'ten vazgeçmeme neden oldu(şimdilik ). Bu motocuların çoğu parçalanarak öldü. Bu bakımdan zaten zamanında ss tadını alan ben biraz da harley kullanayım dedim. En azından her binişimde aman oğlum diye başlayan söylemlerden uzak olucam Üzüldüm mü hayır İkinci motor olarak hep bir harley istemişimdir zaten. Sonunda kararımı verdim ve sıfır bi harley night rod almaya karar verdim. Mat, kırmızı çizgili olanından İzmir Harley le görüştüm vance and hines egzoz takılmış olarak gelecek. Koruma demiri çok çirkin duruyor diye almak istemedim, inşallah lazım olmaz.
İnternette yaptığım araştırmalarda harleyin custom olarak mükemmel ötesi şekillere sokulduğunu gördüm. 300 lük arka teker, airbox cover ve çamurluk değişiklikleri yapılıyor ve mükemmel duruyor. Tabi maliyet oldukça tuzlu ama en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Bunun için yurt dışında hazır kitler mevcut. Wide tyre kitleri diye geçiyor. Biraz kullanayım hemen ısmarlarım diye düşünüyorum. Motor kesilip biçilmeyeceği için mantıklı geldi bana. İstersem eski haline döndürebilirim yani.
İstediğim tam olarak şu,
http://www.youtube.com/watch?v=_jR3lPbUjjo
Ön çatal ve far da değişebiliyor. Videodakinde ön takım standard night rod. 280 lik lastik ve çatal var.
Bunu yaptırmak içim Ankara'daki Bull Choppers'ı düşündüm. Montaj çok zor değildir sanırım.
Biraz uçtum daha motoru almadan ama videodaki işlem çok zor değil.
Aslında motoru teslim alıp o şekilde konu açacaktım ama heyecanı sizlerle paylaşamadan duramadım.
Hepinize sevgiler...