İstanbul öyle malesef... Çok diyecek birşey bulamıyorum
Ama aksesuarlar için iletişimde olalım mutlaka. Hiç gerek yok oraya.
Orjinalini ben de çok beğeniyorum. Bir süre bindikten sonra düşünmek daha iyi
İstanbul öyle malesef... Çok diyecek birşey bulamıyorum
Ama aksesuarlar için iletişimde olalım mutlaka. Hiç gerek yok oraya.
Orjinalini ben de çok beğeniyorum. Bir süre bindikten sonra düşünmek daha iyi
Tamam Serhan Bey, özellikle şu wide tyre olayı için size danışırım. Teşekkürler ilginiz için
Rica ederim, ne demek
Semtimde var birtane bundan,bir ara konuşmuştum 12000 usd harcadığını söylemişti genç aksesuarları için
baktığımda soba borusu gibi bir eksozdan başka birşey göremedim motosiklette ama cahilizya yedik,
ozaman dikkatimi çeken koruma demirinin olmamasıydı
bu hafta sonu terasta gölgelenirken dar dur bir aşağı bir yukarı dolanırken küfür toplamaya devam ediyordu,
bir fren ardından gümbürtü koptu koltuğumdan dikilip baktığımda motoru devirmişti
12. kattan bile gördüğüm kadarıyla durum depo ve eksoz kısmında vahimdi
demir iyidir arkadaşlar.
12000 dolara şu benim ilk sayfada eklediğim gibi olması gerekir. İyi sallamış... Egzozların çok gürültülü olanları var. Benim almayı düşündüğüm o kadar rahatsız edici değil. Zaten kendim rahatsız olurum başta. Gerek de yok... Ha orjinal egzozla da harley kullanmanın pek anlamı yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73538152/detay
Linkteki kask night rod için hoş olur diye düşünüyorum. Tabi ağzıma gözüme bilumum sinek böcek girer mi hiç bilmiyorum Kaskım var ama beyaz ağırlıklı bol grafikli bir kask. Markası shoei. Fiyatı da buna göre baya pahalı. Heralde daha iyidir. Ne dersiniz? Kapalı kask mı almalı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Tabiki kapalı kask daha güvenli farkındayım ama işte harley tarzı
motorum için şu an itibariyle kapora vermiş bulunmaktayım. Ama harley için mi??? Nayır Malesef istediğim rengi bulamadım. 2-3 ay beklersiniz diyince kalsın demek zorunda kaldım. Sürpriz yolda
zıppırman ağabey
bir elinde sarı madenden bir boru
bir elinde sac makası senin motoru bekliyor
harley is making love with davidson
Her zaman bekleriz
Zıppırman, custombike mı yapacakmış mevzuyu anlamadım...
Bu arada her ne alıyorsan hayırlı uğurlu olsun!
Benim tavsiyelerimin etkisi altında kalmamışsındır umarım
Pişman etme lütfen beni Kazasız-belasız günlerde kullan.
Valla ben de anlamadım neyse önemli değil boşver
Deniz bey baya bir düşündüm hafta sonu. Birkaç arkadaşla görüştüm. İnternetten resimlerine baka baka gözlerim yoruldu artık. Sonunda dedim budur. Stock'da da varmış şansıma. Eyvallah dedim verdim kaporayı. Çarşamba, perşembe gibi bende olacak. Sezonu kaçırmadığıma seviniyorum. Yoksa bu yıl motosiklet almamın bir anlamı olmayacaktı. Ne olduğunu söylemiyim sürpriz olsun.
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Pişman olacak bişey yok merak etmeyin ;)
ehh iyi peki o zaman, keyfin yerinde senin mutlaka beğendiğini almışsındır...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. bari ip ucu ver Japon-Italyan-Alman-Amerikan hangisi?
Olmaaaaz ipucu yoook, tek bişey söyliyim cruiser değil Pek tahmin edemiyeceğin bişey kardeş
cruiser değilse, supersport olabilir o zaman???
bi ara naked'da istiyordun ama...
Allah Allah, hangisi acaba?
bence güzel kısacası kutlarız resimlerle
takipteyim, gözüm üzerinde,
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın...
Sağolasın
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle binin
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Aklımdan bu diye geçti. :D her ne ise hayırlı olsun
Asayiş berkemal
Ooooooooooo Buysa 10 numara
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)