CUB = HONDA-YAMAHA-SUZİKİ'dir. bir bir daha iki istediğiniz kadar bıdı bıdı edin
CUB = HONDA-YAMAHA-SUZİKİ'dir. bir bir daha iki istediğiniz kadar bıdı bıdı edin
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
herkes motorunu över herkes motorunu sever modenas yamaha honda suzuki bunlar dünya çapında tanınmış markalar ama geride kalanlar motor değilmi be yapmayn artık aha bende yuki var markaya baksan dikiş makinesi markası ama işleve baksan orjinal çift kişi 115 tıkır tıkır gidiyo titreme yok motorda ve burda tartışılması gereken dünyaca ünlü markaların arkasında hangi marka var hangi çinli İŞİ CİDDİye alıp da daha iyisini üretiyor işte olay bu herkes ister altında o bu olsun ama herkes parasına göre günde kaç para yersem hangi motoru alırım bunu düşündüğünüzde anlarsınız ki zaten bu motorun sevdiğim yönü de işte bu fiyata bakarsan ve mondiel in daha önceki üretmiş olduğu motorlara dayanıklı modifiye ye elverişli ve hızlı işte 2012 de cuplar arasında en çok satılacak motor bu şimdiden herkesin altında görmeye başladım ve fabrikasını aradığımda da motor yetişmediğini söylediler şunu da belirteyim bu tarz motorlardan bu sitede belki de cup olarak en çok anlayanlardan biriyimdir 120 bin kişilik ilimizde 30 bin motor var düşünün gerisini BU MOTORU TAVSİYE EDİYORUM YAZIMADA BİŞEY BULMAYIN PLEAS
Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmam hatipte HARAMDIR...
Arkadaşlar,cup motorlar markası ne olursa olsun dünyada en çok tutulan,az yakan ve en sorunsuz araçlardır.Bu özellikleri nedeniyel dünyada en fazla üretilen ve kullanılan tarzdır.Tabi bu motoru alırken beklentileriniz ve amacınız önemli.Bu motorlar seri değildir,çok yüksek hız yapmaya gelmezler.Amaç en sorunsuz ve en az yakıtla ulaşım sağlamaksa alınacak tek motordur.
Ben yaklaşık 35 senedir motora binerim.Çok çeşitli motorlara bindim.Şu anda 1000 lik bir motorum var ve gezilerde uzun seyahatlerimde onu kullanıyorum.İkinci bir motor olarakta 100 lük bir cup aldım.İlk aldığım cup 2006 model eski dökük bir mondialdi,ama 6 ay boyunca hergün 50-60 km yapmama ve hız konusunda son limitlerinde kullanmama rağmen hiçbir sorun çıkartmadı .O kadar memnun kaldımki 0 km yeni bir cup aldım.bir aydır kullanıyorum ve ondanda çok memnunum.
sözün kısası eğer amacınız sorunsuz ve az yakıtla ulaşımsa şehir içinde binilecek en güzel motordur.Yok ben hem şehir içinde hemde şehir dışı yakın seyahatlerde kullanacağım derseniz o zaman daha yüksek cc bir motor almalısınız.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmam hatipte HARAMDIR...
iyi yapmışsın hocam tebrikler ben de cub motorların çok daha yaygınlaşması taraftarıyım hem ekonomik hem tatlı motorlar. yuksek cc motor olsa bile bi tane de cub olmalı zaten sitede örnekleri de var bolca.
eski mondiali satıp yerine hangi markayı tercih ettin onu soracam da bi türlü bağlayamadım soruyu
arkadaslar sonunda bugùn yarın çelik cub 100 motoru alıyorum insallah bi aksilik çıkmazsa motor 1000km de bi tavsiyesi olan var mı
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
motorun tipini beğendimde..
5 Max. Tork : 5.5 Nm at 5000 min-1 20 Yakıt Tankı Kapasitesi : 4.2 ± 0.5 L
6 Max. Güç : 5.3 kW at 7000 min-1 21 Benzin Tipi : 93 oktan ve üzeri
bunlar olmamış be
125cc sanki bu özelliklerde gereksiz kalmış...100cclik mondiale göre herhangi bi fzladan gözle görülür güç artışı yok...
2100lira civarı fiyat çekmişler...bunu alacağına 2ci el Honda innova veya crypton alabilirsin kardeş...gerçi aldınmı motoru bilmiyorumda
bakma güzelim,atla gezelim
kardeş bende almayı düşünüyorum acaba 100lüklerle aynı benzini mi yakıyor ? lastikleri dubleks mi ? vergisi kaç tl ? diğer cuplardan daha mı sağlam ?
Güzel değil ayrıca 125 cub iyi olmaz vergili sonuçta
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Bende de mondial cup var. Bir yıldan fazladır kullanıyorum. Ama debriyajlı alasım var bu aralar. 100 km hız da yapamazsın ayrıca. Benim cup maksimum 85 yapıyor ama en fazla 5 saniye gidersin o hızla. Motosiklet dağılacak gibi oluyor. Hele tek kişi binersen 80 bile yapamazsın, uçacak gibi olursun. 70 km ile sabit hızda gidebilirsin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)