Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Moped Army

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı impossible42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorunda egzozla motor bağlantısı dün kopmuş motor su motoru gibi çalışıyor
    Normaldir, benim motor sadece 132km'deyken olmuştu o. Plaka ruhsat çıktı rahat gezicem derken egzoz çıkmıştı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Kıskanıyorum ama,niye benim Hyena'ya bişey olmuyor ? )))))))))))
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şans valla. birde kışın binmediniz yağmurlarda karlarda tuzlu yollarda, onun da etkisi var.

Motosikleti
    Ben ön lastiği değiştirdim. 35 liraya Unilli 2.25-17 aldım taktım. sıfır lastik olmasına rağmen eski lastikler kadar yol tutuşu var 200-300 km yol yapınca daha da güzel olur diye tahmin ediyorum. Arka lastiğin dişleri neredeyse bitti önden çıkardığım 2.25-17 lastiği arkaya taksam motoru taşır mı acaba ? iki kişi binmiyorum.

Motosikleti
    Mondial Hyena 100 X oldu SLX

Cg tarzı geniş sele ve yolcu basamak demiri taktım. Yolcu demirinin şaseye bağlantısını çanak anten kelepçesiyle yaptım taş gibi oldu bi milim oynamıyo esnemiyo ayağa kalksam bile.
    Seleyi plastik kelepçeyle bağladım bi ara uygun bi menteşe alıp takıcam. Bu arada sele çok rahat ya, hyena'sı olan varsa selesini acilen değiştirsin orjinali kalas gibi ve çok ince.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    bigün yaşlanırsam söz veriyorum 100cc cup alacam

Motosikleti
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bigün yaşlanırsam söz veriyorum 100cc cup alacam
    Benim motor cub değil ama mobilet, kimse inanmıyo mobilet olmadığına, 100 cc motosiklet diyorum değildir ya bu mobilet diyolar

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motor cub değil ama mobilet, kimse inanmıyo mobilet olmadığına, 100 cc motosiklet diyorum değildir ya bu mobilet diyolar
    10 numara olmuş senin uçan halı tam köylü modeli yakışmış
    Mengu16 bunu beğendi.
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Motosikleti
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabah motorumla biraz gezdim geldim, evin önüne geldim ön fren koluna sonuna kadar asıldım malum anca tutuyor tık diye bi ses geldi kol gevşedi fren telinin tellerinin yarısına yakını kopmuş. Motorum 5500km'de. Ne desem bilemiyorum birkaç bin km kullanın da görün size çıkardığı sorunları.

Motosikleti
    Bugün itibariyle arka lastiğimi de değiştirmiş bulunmaktayım. 30 liraya filipin malı 2.50-17 dişli bi lastik aldım taktım. Mahallede şöyle bi tur attım kabak lastikle kıçı başı oynadığı dönemeçlerde ip gibi gidiyor. Kabak lastikle motora binilmez valla can taşıyor hem dişsiz lastiğin iç lastiğinin patlaması daha kolay. Hyena'nın orjinal lastikleri 4000km idare ediyo sonra tırt ... iç lastikler en başından tırt çok kolay sibob kesiyo.

Motosikleti
    mondial 125 mg deluxe
    bu motorun deposu çok küçük sen bunu değiştirebilirsin o depo mobilet gibi şasenin bir parçası değil onu çıkar direksiyonun oradan koltuğun altına kadar bir boru kaynat ve 125 mg deposu tak hem daha sağlam olur hemde 10L benzin alan bir depon olur ;)

Motosikleti
    Hyena 100x
    karburatoru kh karburatoru ile değiştirdim bi fark olmadı gibi aynı sorun devam ediyor başka parça mı değişecek acaba

Motosikleti
    Alıntı Abdülkadir22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun deposu çok küçük sen bunu değiştirebilirsin o depo mobilet gibi şasenin bir parçası değil onu çıkar direksiyonun oradan koltuğun altına kadar bir boru kaynat ve 125 mg deposu tak hem daha sağlam olur hemde 10L benzin alan bir depon olur ;)
    Direksiyon koltuk arasi mesefe sanirim yetmiyo ama. Bu arada silindir kafasini sokmeden benzin deposu yerinden cikmiyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Alıntı impossible42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karburatoru kh karburatoru ile değiştirdim bi fark olmadı gibi aynı sorun devam ediyor başka parça mı değişecek acaba
    Sorun nedir bunlarda diyaframli karburator var elbet gaz verince gecikme olacak bi scooter kadar rahat olmasini beklemeyin.

Motosikleti
    Hyena 100x
    karburatorle alakası yok olay hava filtresinden kaynaklanıyor açık hava filtresi takacak usta kendi filtresi çok dandik hatta fitreyi çıkar motoru bi sür farkı göreceksin motor yerinde duramıyor şaha kalkıyor ha bide benzin filtresini değiştirdi usta

Motosikleti
    Bende de 4 bin kilometredir açık hava filtresi var hem sesi daha güzel çıkıyo hem daha iyi yürüyo. Bugün yeniköy karaburuna falan gittim geldim gidiş dönüş 120km tık demedi. En son 5982 km'ye geldi motor.

Motosikleti

Nihayet 6 bin km'yi gördüm. İlk başlarda bakım için servise götürdüğüm zamanlar çok yolda bıraktı ama periyodik bakımı kendim yapmaya başladığımdan beri hiç yolda bırakmadı, servise sadece motor stop etmeye başlayıp subab ayarı gerektiğinde gidiyorum onun dışında servis masrafı kalmadı.

Motosikleti
    mondial 125 mg deluxe
    mesafe kısa ise koltuğu keser tekrar zımbalar halledersin , eğer uzunsa bir koltukçu bulursun o halleder çok iyi durur bence o motora koltuğuda beyaz kaplatırsın fıstık gibi olur sen yinede bir düşün aklına yatabilir.

Motosikleti
    Küçük depo çok dert değil uzun yola arka çantaya 5lt scooter deposu koyuyorum bitince ondan aktarıyorum, kısa yolda da 35'lik vodka şişesine benzin koydum yedek onu alıyorum 2 gün önce aklıma geldi motor bu haliyle çok güzel hiç şaka yapmıyorum kalkışta 70km hıza kadar CBF150 ile yanyana gidiyor, mobilet gibi motorla cbf150'ye kafa tutabilmek süper bişey

Motosikleti
    mondial 125 mg deluxe
    ozaman sorun yok cbf 150 ler zaten fıs ben ben yanyana gelsem denicem acaba takip edebilecekmi :D o en fazla 120 yapıyor düz yolda ben 128 düzgün yol olsa 130 yapar ama titriyor malum 12 bin devire geliyor olduğu yerde ama gör dans ediyor sanki :D bu arada yan basamaklar güzel olmus hayırlı olsun )

Motosikleti
    Hyena 100x
    125 kt lerin gösterge paneli uyar mı acaba o panel daha hoş duruyor sanki

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)