Mengü topiği ele geçirmişsin bir rahat bırakta adamlarda paylaşım yapsın
Motor alırken buna da bakmadım değil.İşe gidip gelmek için çok ideal.Çocukken ne özenirdik 103 lere
Çok güzel gezmişsin, baştan sona okudum.Devir saatine ihtiyaç olmadığını bir ara farketmişsin
Ne kadar az yakıt o kadar km
Takipteyiz
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Motosiklet aşkına
Mengü iş yerinde videoları göremiyorum.Yeni fakettim gerçekten harikalar.Elma dağı çıkışı çok hoşuma gitti.Açıkçası yanlız başına bu soğukta oralara gidebilmek için gerçekten macere dolu bir ruha sahip olmak gerek.Seninle sürmeyi isterdim
Bu kamera nasıl temin edilebilir?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Mengü kardeş haklısın.Biblo gibi evin içinde tutuyorum.Henüz 1.500 km oldu güzel havalarda keyifle biniyorum. Sana da bravo diyelim...10000 km az değil tebrikler.Hyena iyi makina çok keyifli.Herkese öneririm.Haydi dev bir moped army kuralım Amerika'dakiler gibi.Onların videolarını you tub da imrenerek izliyorum.Sevgiler
Motosiklet aşkına
Mengu16 sahibindende bi hyena gördüm nasılmış yazayım dedim senin yorumları gördüm roman gibi sonuna gelmeden bırakamadım arkadaş neler yaptın motorla öyle ya maşşallah motorun sökmedik parçası kalmadı gitmedik görmedik yerde kalmadı... bu sitede her nasıl diye sorulan motora hımm çok titriyo ybr al hımm çin malı bozulur ybr al diyen adamlardan bıkmıştım seninle karşılaşınca mutlu oldum
Bugün hava çok güzeldi.Hyena'mı doya doya kullandım.Müthiş keyifli ))
Bitez sahili ?
Bugün benim hyena'nın elektrik tesisatını değiştirdik, motor çalıştı ama daha bi sürü işi var hiç bir kumandanın soketi uymuyor hepsini ölçüp hangi kablo neye ait bulmam gerek Geçen sene rialli'den aldığım 110FT eletrik tesisatı iş gördü tabi statörü ve ateşleme bobinini de değiştirmek gerekti, gerçi iyi oldu gibi, aküyü henüz takmama rağmen rölantiden devirlenmesi harika.
mengü motoru tek tek parçalarını sen toplasaydın kesin daha ucuza ve daha sağlam olurdu.
geçen hyena ile çektiğim 2 video
http://www.youtube.com/watch?v=cKNHm7j-1ZE
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/sdc14100d.jpg/][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/833/sdc14103z.jpg/][/URL]
Bahar turu
Motosiklet aşkına
Adamın motoru daha 2000km bile değil
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
O yaşta o kadar olur, ben bodrumda scooter kiralamıştım bi günde 190km gezdim.
aslında bir cub bu moped değil
moped olması için 50cc ve pedallı olması lazım.. bisiklet motosiklet karışımı..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bu motoru her türlü işkenceye maruz bıraktım, ne ortadan ikiye ayrıldı ne de motoru kitledi, bu konuya attığım resimler ve videolar yaptıklarımın kanıtıdır Çinden çıkış fiyatı 240 dolar olan bir motordur, bu paraya bundan iyisini yapan çıkmaz heralde dünyada
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)