Bizim arkadaş köylünün deposunu değiştirdi, mavi bulmakta biraz zorlandı fakat aldı 50 tl ye
http://www.rialli.com/urunler/motors...k-mavi-ms1499/
Bizim arkadaş köylünün deposunu değiştirdi, mavi bulmakta biraz zorlandı fakat aldı 50 tl ye
http://www.rialli.com/urunler/motors...k-mavi-ms1499/
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Hocam ne yaptın motoru cross'a çevirmişsin resmen o amortisörler kaç cm? orjinali 38cm, bunlar 43-44cm vardır gördüğüm kadarıyla. Orta sehpa lastiğe sürtmüyor mu ?
Haklısın Mengü kardeşim.Lastik sehpaya sürttü.Ben de sehpayı söktüm.Şimdi çok iyi.Bu amortisörler harika.Çukurların üstüne ,üstüne gidiyorum.Sarsıntı çok azaldı Hyena kullanmak çok keyifli.Oyuncak gibi .Herkese sevgiler saygılar
Motosiklet aşkına
Benim hyena'nın aküsü zayıfladı 3-5 gün kullanmayınca boşalıyo acaba suyu mu bitmiştir yoksa aküyü değiştirmek mi gerekir ? Motor 8500km'de.
Eski depoyu çıkardım, yeni depoyu yerine koydum motora nasıl sabitleyebilirim diye baktım. Depoyu motora seleyle olabildiğince aynı hizada sabitleme çalışıcam. Mondial Hyena oldu Köylü tarzı motor
Bu daha iyi oldu gibi, arka sele de daha inecek şu an bağlantı kulakları var çıkarmaya uğraşmadım yüksek kaldı. Yeni deposuyla hyenam birkaç gün içinde yollarda
Şu motora benzetmek istiyorum aslında, keşke mondial en başından büyük depolu motor getirseydi 2.6 litre deponun kendine bile yararı yok.
Hyenayı yeni deposuyla nihayet yola çıkardım, ufak tefek eksikleri var onları da tamamladıktan sonra trafiğe çıkış onayını verebilirim
Mx 55-60 a falan fulleniyo sanırım içinde biraz varken
Zamlardan sonra 5-10 tl artmış olabilir
Yalnız bu polini egzozu bu depoyla motora pek yakıştıramadım, orjinal egzozu takmayı düşünüyorum geri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Bu arada depo için Mondial amblem seti de aldım ama henüz küçük vida bulup vidalayamadım
Shark al mavi yada krom
Ooo ince detaylara inmişiz
Yan kapakları komple söksen olur mu ki ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)