Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Moped Army

REKLAM ALANI
    metin_006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100ugk + jawa cz180
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takarsın ama tubeless olmaz. Motoru yormaz arka dişli çok büyük zaten.
    senin yorumlarını okudum rodajı bittikten sonra dişliler, 15 t 36t 480 zinciz olarak değiştiricem. siz hala kullanıyomusunuz en son kaç km yaptın toplam ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

Takarsın ama tubeless olmaz. Motoru yormaz arka dişli çok büyük zaten.
    senin yorumlarını okudum rodajı bittikten sonra dişliler, 15 t 36t 480 zinciz olarak değiştiricem. siz hala kullanıyomusunuz en son kaç km yaptın toplam ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı metin_006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanıyorum 8250km'de motor. Ön dişliyi 14 yapın 15 fazla gelir artçılı binecekseniz.

Motosikleti
    diğer kullanan 3 kişi vardı diye hatırlıyorum ama sattılar heralde kimse yorum yazmıyor. bu hafta içinde motorumu alıyorum 1500 tl sıfır nsıldır fiyat ?

Motosikleti
    diğer kullanan 3 kişi vardı diye hatırlıyorum ama sattılar heralde kimse yorum yazmıyor. bu hafta içinde motorumu alıyorum 1500 tl sıfır nsıldır fiyat ?
    Fiyat güzel umarım aluminyum jantlı 100x modelini alacaksınızdır. Tel jant akort ister, aluminyum jantı çok sağlam, o kadar araziye çıktığım halde ben kıramadıysam kimse kıramaz bu jantları

Motosikleti
    evet jantlı olan hyena x modelini alıyorum. umarım bende sizin gibi uzun vadede kullanırım. ilk motorum olacağından biraz endişeelerim var bozulurmu falan diye ama hor kullanmayacağım kesindir.

Motosikleti
    Bunu daha önce koymuştum ama hatırlatayım, ön dişli 15 arka 36 burda.

Motosikleti
    Bunu daha önce koymuştum ama hatırlatayım, ön dişli 15 arka 36 burda.
    bunu defalarca izledim arabaların yanında burun gösterip geri çekilmesi hemen hızlanması ve 100 km rahat çıkması bence o motora göre harika birşey. videodan anladğım kadarıyla virajda rahat yatabiliyosun hızlı şekilde.

Motosikleti
    bunu defalarca izledim arabaların yanında burun gösterip geri çekilmesi hemen hızlanması ve 100 km rahat çıkması bence o motora göre harika birşey. videodan anladğım kadarıyla virajda rahat yatabiliyosun hızlı şekilde.
    Aynen öyle

Motosikleti
    verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. aklımdaki tüm sorular cevabını buldu. umarım bnde en kısa zamanda hyena x sahibi olarak aranıza katılırım.

Motosikleti
    verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. aklımdaki tüm sorular cevabını buldu. umarım bnde en kısa zamanda hyena x sahibi olarak aranıza katılırım.
    İnşallah, iyi gezmeler

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    arkadaşlar merhaba,yurtdışındaydım forumdan uzak kaldım.yakında yuvama döndüğümde daha sık gireceğim foruma.Hyena'ma yeni aldığım gazlı amortisörleri takmak için sabırsızlanıyorum.Tamamladığımda resimlerini koyacağım.İnsan bir mopedi bu kadar çok özler mi yahu...bir sihir var Hyena'da ))
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba,yurtdışındaydım forumdan uzak kaldım.yakında yuvama döndüğümde daha sık gireceğim foruma.Hyena'ma yeni aldığım gazlı amortisörleri takmak için sabırsızlanıyorum.Tamamladığımda resimlerini koyacağım.İnsan bir mopedi bu kadar çok özler mi yahu...bir sihir var Hyena'da ))
    Arka amortisörleri ben de değiştirdim, yerli malı ybr125 amortisörleriyle. Sizinkilerde kırıldı mı yoksa keyfi mi değiştiriyosunuz ? arka amortisör boyu 38cm, daha kısa veya uzun amortisörler bence motorun ayarını bozar.

Motosikleti
    Bugün yine biraz dağ taş gezdim hyena'yla.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hyena mı zevkli yoksa mx mi
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Motosikleti
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyena mı zevkli yoksa mx mi
    Valla hyena daha zevkli bence. Kısa mesafede kullanması çok daha rahat çünkü her devirde çekişi var.

Valla hyena daha zevkli bence. Kısa mesafede kullanması çok daha rahat çünkü her devirde çekişi var.
    Mx in düşük devirlerdeki aşırı yavaşlığının sebebini çok merak ediyorum bende. Hyena X mi alsaydım bende keşke

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Arka amortisörleri değiştirdim.Hyena bi başka oldu...Süpper keyifli [IMG][/IMG][COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

[IMG][/IMG]

[IMG]URL=http://imageshack.us/photo/my-images/577/sdc13134.jpg/][/URL][/IMG]

önceleri iki kişi ile yokuş çıkarken ön taraf havalanıyordu.Şimdi arka taraf 4 cm yükseldiği için öyle bir dert kalmadı.Bozuk yollar artık Hyena'ya pamuk gibi oldu Meraklısı için söyleyeyim; Yurtdışından çiftini 40 Euro'ya aldım.Kendim taktım.
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka amortisörleri değiştirdim.Hyena bi başka oldu...Süpper keyifli http://<a href="http://imageshack.us...31.jpg</a></a>[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

http://<a href="http://imageshack.us...33.jpg</a></a>

http://URL=http://imageshack.us/phot...c13134.jpg</a>[/url]

önceleri iki kişi ile yokuş çıkarken ön taraf havalanıyordu.Şimdi arka taraf 4 cm yükseldiği için öyle bir dert kalmadı.Bozuk yollar artık Hyena'ya pamuk gibi oldu Meraklısı için söyleyeyim; Yurtdışından çiftini 40 Euro'ya aldım.Kendim taktım.
    Hocam ne yaptın motoru cross'a çevirmişsin resmen o amortisörler kaç cm? orjinali 38cm, bunlar 43-44cm vardır gördüğüm kadarıyla. Orta sehpa lastiğe sürtmüyor mu ?

Motosikleti
    Onda 11 tur yay var, mes bey'in amortisöründe 13 tur yay var, ikisi aynı değil. Senin gösterdiğin 38cm olabilir. Ben arka amortisör bakmıyorum benimkinin biri kırıktı değiştireli çok oldu zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

Bu arada hyena'ya yapacağım bir sonraki icraatım mavi renk bir cg köylü motor benzin deposunu motora takmak olacak. Benzincide depodan köpük yapıp taşan benzinleri gördükçe içim acıyor, benzin olmuş neredeyse 5 tl.

13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)