Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Moped Army

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mengü motoru en son kaça verirsin birde anlaşırsak ankara ya giderken motoru sakarya ya getirip bırakırmısın satış ı burda alırız
    bizim bi arkadaş cub arıyor da ama moped de olur
    İstanbuldan gelip alırsanız 900, ben getirirsem 1000 lira.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

mengü motoru en son kaça verirsin birde anlaşırsak ankara ya giderken motoru sakarya ya getirip bırakırmısın satış ı burda alırız
    bizim bi arkadaş cub arıyor da ama moped de olur
    Hacı bu arada dün ön dişliyi 15'ten 14'e küçülttüm yokuş yukarı manevra yaparken gaza geldim, motor tekere geldi yana devrildi daha 1 ay önce taktığım ayak demiri ve vites pedalı yamuldu baya düzelttim eskisi gibi olmadı ama ikisini toplasan 30 lira ediyo. Kafadan çarpması taklası yok hiç.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti

Bugün kilyos uskumruköy'e gittim, gidiş dönüş 100km. Mondial Hyena yine yolda bırakmadı beni, yolların da tozunu attırdı 1 araç bile sollayacam diye dibime girmedi yokuşlarda gayet iyi çekiyo.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    mengü senin motora bi arkadaş talip ti lakin o da sıfır km alacam diye tutturdu çok parası var o yüzden
    cub alacakmış senin motoru alsa 1000 tl si cebinde kalacak ama haberi yok
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

mengünün motor yok pahasına gidiyor vallahi...
    siteden sürekli takip ederim...on numara bakar motoruna...

Motosikleti
    mengü senin motora bi arkadaş talip ti lakin o da sıfır km alacam diye tutturdu çok parası var o yüzden
    cub alacakmış senin motoru alsa 1000 tl si cebinde kalacak ama haberi yok
    Sıfır alacaksa motoru baya bi süzmeden almasın çünkü işçilik ve montaj sıfır. Fren ve debriyaj levyeleri çok kalitesiz ve laçka. Yan kapak grenajları çok kalitesiz, benimkinin birini bayi vidasının lastik pulunu koymayıp bide kastırınca daha eve gelmeden çatladı ve parçası kayıp. Diğerini ben küçük vidayı pulsuz kullandığım için çatlattım. Motorun topu topu 2 tane grenajı var onlar da çok kalitesiz ve vidaları sürekli gevşiyor düşüyor, çok sıkarsan da çatlatıyor. sürücü ayaklığı demiri ve gidon civataları sürekli gevşiyor. Gidon civatalarını paslanmaz çelik olanlarıyla değiştirdim o sorun geçti. Ön maşa üst platin vidası sürekli gevşiyor 8-10 günde bir sıkmak gerekiyor. Arka amortisörler çok gacırdıyor, motorda aldığımdan beri bi gacırdama var sinir oluyorum. Şimdi bu motoru 2.el alacak adam eski kullanıcısına saydırır halbuki sıfır alsa kendisi 3 ay kullansa aynı şeyler başına gelecek.

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    [IMG]URL=http://imageshack.us/photo/my-images/338/sdc12362r.jpg/][/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

1000 km ye yaklaşıyorum.Haydi hayırlısı...Şimdilik tık yok...Geçen gün benzincide yine mahçup oldum.Bir haftadır şehir içinde geziyorum,bitmiştir ful yap dedim.4 liralık zor aldı )))) Seviyorum Hyena'mı n'apiiim )))
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    En güzeli yanınıza 35'lik bir cam şişede benzin almak, 20km kadar götürür zaten yedek depo da bi 15 km götürüyo.

Motosikleti
    Hyena 100x
    hyenaya açık hava filtresi taktım ama motor bloğundan çıkan bi hortum var o hortuma krank filtresi mi takcaz gaz verdikçe hava çeken hortum

Motosikleti
    Alıntı impossible42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyenaya açık hava filtresi taktım ama motor bloğundan çıkan bi hortum var o hortuma krank filtresi mi takcaz gaz verdikçe hava çeken hortum
    fazla yağ tahliye hortumu o, benimkinin ucu açık duruyo bi zararı yok. gaz verdikçe hava çeken bi hortum yok. sadece karbüratörün şamandıra havalandırma hortumu var. o iki hortumu birbirine kesinlikle bağlamayın.

Motosikleti
    Hyena 100x
    ucu açık durunca çok ses çıkıyo benim bahsettiğim hortum hyenanın kendi hava filtresine bağlanan hortum kendi hava filtresini çıkarınca boşta kaldı açık hava filtresini direk karburatore bağladım

Motosikleti
    Sesi çok çıksın zaten orjinal filtre ile sesi çok boğuk çıkıyo.

Motosikleti
    Hyena 100x
    http://www.hepsiburada.com/liste/jsv...V1801100001683

şu filtreye bi baksana o hortuma bunu bağlasak nasıl olur bağlantı çapı 2cm

Motosikleti
    Alıntı impossible42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/jsv...V1801100001683

şu filtreye bi baksana o hortuma bunu bağlasak nasıl olur bağlantı çapı 2cm
    Kullanmadığım için yorum yapamayacağım, hiç bi fikrim yok.

Motosikleti
    Hyena 100x
    kh 100 ün hava filtresi buna uyar mı

Motosikleti
    Benim motoru araba bagajında istanbuldan ankaraya taşıdık, cuma günü yaklaşık 2 saatte parçalara ayırdım, pazar günü 3.5-4 saatte aynen topladım. benzinini koyunca tık demeden çalıştı. Toplarken arka dişli rulmanının dağılmış olduğunu fark ettim, bugün yeni rulman çaktım. Ağır iş ama elini korkak alıştırmazsan 10 dakkada halloluyor
    Aşağıdaki resmi de motoru sökerken çektim arka çamurluksuz, selesiz bagaj demirsiz neye benziyor merak eden varsa diye.

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Mengü kardeşim sen bu ınue lastiği nereden ve kaça aldın..Güzel duruyor 80 li yıllarda Türkiye'de hiçbir motor parçası bulunmazken bizler jawa'larımıza bunu takıyorduk )))
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mengü kardeşim sen bu ınue lastiği nereden ve kaça aldın..Güzel duruyor 80 li yıllarda Türkiye'de hiçbir motor parçası bulunmazken bizler jawa'larımıza bunu takıyorduk )))
    Hangi lastiği diyorsunuz anlamadım ama önde standart düz çizgi dişli Unilli 2.25-17 var, arkada Leo tire 2.50-17 var deseni baya hoş ve virajlarda hiç kaydırmıyor. Leo tire'ı istanbul sirkecide ara sokakta kanuni bayii olan bi motorcudan aldım, diğer Unilli zaten bilindik marka.

Motosikleti
    Hyena 100x
    hocam sizin hyenalardada vibrasyon sorunu var mı benim ayaklarım uyuşuyor nerdeyse bu arada hava filtresi olayına çözümü buldum kendi orjinal filresinin süngerini değiştirdim bide motora sente ayarı yaptırdım hiç bi sorun kalmadı orjinal dişlileriyle 90 ı görüyo

Motosikleti
    Vibrasyon var tabi hatta benim motor vibrasyonla birlikte subab sesi de yapiyor 7 bin deviri gecince. Orjinal dislilerle 80i gecmeyin keceleri yakarsiniz yuksek devirde yag sizdirir.

Motosikleti
    Mondial Hyena nihayet ankara elmadağ'ın tepesine de çıktı, motor hiç bir şişme belirtisi göstermedi, yarım gazı aşmamak yeterli ve motoru dinlendirmeye de gerek yok. Asfalt yerleri 45-50, en son parke taşlı bölümü 25-30 çıktım. Dağın tepesinde motorun rölantide tıkır tıkır çalıştığını gösteren bir fotoğraf da ekledim
    Kullandığım yağ Alpet'ten Exen 20W-50 madeni yağ, bu motor için bence en iyi yağ ve sadece 8.5 lira.

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)