Kuba xy100 Cup-Action - Bir Oyundu Bitti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hız göstergen yanlış kontrol ettir.....
-
Saçlarım biçim biçim
ölürüm ortam için,
ortam bana düşmandır,apaçi olduğum için.
-
bu motor 134 km hıza çıkamaz bende 150cc motor var o hızı yapamıyo bu motor 134 km hıza çıksın bende benim motoru sana bedave vericem...
-
ha ha ! Aynaların son kazada kırılmıştır eminim yahut yıkarken su zerresi olmasın diye kendin çıkarmışsındır değil mi yoksa yan aynasız yola çıkarmısın hiç!
-
yahu hemen de görmeyin kardeşim..
adam aynaların olmadığını saklamak için acayip uğraşıp fotoğraf çekmiş..
ama başaramamış...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Süper Moderatör (BBRR)
bence biraz daha sıksan 144 yapar bu alet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Uçaktan atsalar 134 yapmaz bu apaçicim.
-
-
-
kanucan adlı üyeden alıntı
İste bu guzeldi :D
-
-
Ahhhhh ahhhhh... Yurdumun gençliği Ahhh
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
kanucan adlı üyeden alıntı
bende beyendim
bende modifiye yaptım şanzıman dişlisinide değiştirdim düzde rüzgar arkadan eserse çooook zorla 95 km hız bu hıza geldiğimde bazı 124 lik 5 vites motorlar yanıma bile sokulamıyor ki nerdeeeee 120 yapacan
-
adam şekil yapmış aynasız motor 134 yapar ben geçen söktüm aynaları denedim 151 yaptı yani inanmayan denesin yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

-
Aynaları sökünce 100' den 120' ye çıkıyor. Egzozuda açtık mı bi 20 daha. Toplayınca 140 oluyor. Demek ki daha motoru açmamışsın biraz daha gayret.
undefined 
-
Motorun güzel ama egzozun kapağını çıkarmışsın çirkin görünüm vermiş bence oraya bi ek filen taktır örn ;
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
-
dalga geçen arkadaşlar motora yatın kaç gidior görün inanmayını karamana bekleriz... halil oranın kapağı varda çıkartmıştık foto çekerken :D
-
Vallahi buyur mersine gell Öyle karamana çağırmakla olmaz ortaya bi idda koyuyorsan sen kanıtlaman lazım gel mersine 134 le git bizim burada tepe hız göstergesi var erdemli yolunda 134 basarsan yalan söylüyorsam sabaha çıkmıyayım kaç aydır motosiklet için birikdirdiğim 1.640 tl var hepsini vereceğim sana ama o hıza gelemessen hatta 120 yi bile geçemessen motosikletini önünde yakarım kabulmüsün
Mersin mt yide çağırırız onlarda şahit olur 100 lük cup'un nasıl 134 yaptığına yada yapamadığına
-
benim dragstar zor yapıo o hızı be
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)