mondial ramzey kanuni kuba çelik bisan asya ?
önerisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz ?
mondial ramzey kanuni kuba çelik bisan asya ?
önerisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz ?
1.800 civarı . ya ben aslen manisalıyım ama zonguldakta oturyorum . manisada adamlar 1200e bisan roadstar 100 cc motor alıyorlar piyasa fiyatına bakıyorum 1600 :D meğer adamlar taksitle motoru alıyorlar peşin paraya çevirmek için ppeşin paraya 1000-1300 tl civarında satıyorlar :D bende bu fiyatlarda alıcam :D bütçe sıkıntı değil :D model lazım yakıt tasarrufu ve hız :D
tabi alırlar ben lifan cup aldım 11500 kmde sadece rodajı düzgün yaptım ve bakımları tam düz yolda 110 yokuş aşağı 130 görüyo
lifan 100
kardeşim tamam bizde biliyoruz cupla hız yapılamayacağını ama aynı fiyata en hızlısını almak varken nye yavaşını alayım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
kardeşim doğru söylüyorsun :D
beyler bi yardım edin :D
bende alırken kuba lifan ve mondial lin sfc snappysi arasınd a kalmıştım sana bunlarada bakmanı öneririm
ben motorumu satıyorum ama cup deil üniversiteye gideceğimden satıyorum ilgilenirsen irtibata geçelim.
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
asya 100-8 Race güzel cup diyorlar forumdan birisi 140 yaptım diyordu
teşekkür ederim ama sıfır motor düşünyorum bide cup olması şart :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
kardeşim 140 basması imkansız :D
evet dediğin gibi asyanın kini güzel diyorlar :D
bu arada bunlardan hangi markalar çin hangileri değil yardımcı olurmusunuz ?
artı çin olunca ne olur ?
Cub motorların 120 yi aşacağını pek sanmıyorum.120 den sonra ölüm riski var.Yani ben cryptonla 110 yaptım en son hatta 105 fln ondan sonra motor böle titreşim değilde sallantı oldu..hafiflikten dolayı 100 kg zaten hiç uğraşmayın bişiye o hıza çıkana kadar imanın gevriyor 10 saniye duruyosun sonra iniyosun..hiç değmez..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
biz yarış yapıyorduk agility 50 var bende arkadaşta ramzey 100 cc cup var geçti beni bi baktım geri döndü ehliyet yok arkadaşımda bendede yok ben kaskla geçtim jandarmanın yanından bana devam et dedi arkadaşı durdurmaya çalışmış kaçmış ne plaka var ne ruhsat kaçmış asya 120 yapar tahminimce zaten 140 km yapamaz dişli küçültme filan vardır AS100-8 kimde varsa bilgi versin biraz bende alıcam ondan seneye
Guzel motormus. Benımki Ankara-Konya yolu Oran'dan asagı tarafını bilenler bilir yokus asagı 160 yapmıstım. En ufak titreme vs. olmadı Cup motora olan sevgim artmıstı Tabi geceydi trafik yoktu, trafikte tavsiye etmiyorum o hızlarda biri sizi goremeyıp serit dahi degiştirse olumle sonuclanan kazalar meydana gelebilir.
Merhaba ben Salcano Spider 100 kullanıyorum cok memnunum bence pişman olmayacagın bi secimdir. gezgin ruhlu bi insan oldugumdan cogu insanın bu tarz motorla gitmek istemeyecegi kadar uzaklara gittim..nişanlımla beraber bostancıdan kocaeli turuna cıktık, yetmedi yalovayıda gezdik o da yetmedi bursa da iskender yedik sonra yalovaya dönüş idoyla pandik ve mutlu bir şekilde gezimizi bitirdik. hatta birgün yine bostancıdan kalktk piyerlotiye kahve içmeye gittik. piyerlotide yokuslarıyla ve tepesiyle meşhurdur. ben sınırlarını zorladıgımı düşünüyorum hiç üzmedi beni. çorluya bile gittik...
bak nası buldun? Benimkide 200 yapıyodu çinli ibreyle
deseki rüzgar vardı yokuştu bilmem neydi 110 gördüm..
tamam dicem olabilir .
benim son hızım 117 filan adem abi 120 1 2 kere yaptım o da arkamdan ittirdi rüzgar
100 km hızı geçtikten sonra zaten titriyor motosiklet
75 85 km hız iyi uzun yol için benim motora
# motosikletle.blogspot
biraderde vardı. Düzde 95, rampa aşa 135 gösteriyodu. 135 derken gerçekteki hızı max 120 idi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)