1600 tl var cup almak istiyorum lifan mı mondial mı?
Reklamlar
-
yeni üye ..benim 1600 tl m var ben bir cup almak istiyorum (0km) bu durum da da çin almak mecburiyetindeyim fakat lifan ve mondialin sfc snapy x modeli arasında kaldım ama diğer cup larda olabilir ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
05kaptan55 adlı üyeden alıntı
yeni üye ..benim 1600 tl m var ben bir cup almak istiyorum (0km) bu durum da da çin almak mecburiyetindeyim fakat lifan ve mondialin sfc snapy x modeli arasında kaldım ama diğer cup larda olabilir ne tavsiye edersiniz?
ben geçen ay 0 motor aldım bu ay satıyorum benim gibi aldığı motorun gücünü beğenmeyen insanlar vardır
sana önerim az kilometreli 2. el bakman paran cebinde kalır ama tercih senin
İkincilik kaybedenler içindir...
-
mrtkpnck adlı üyeden alıntı
kardeşim mondial mfh al yolda kalmazsın , ekimde bende alıcam. herkes çok memnun parçaları çok ucuz ve heryerde bulunuyor bu motorla ilgili tek şikayet kaportası çatlıyormuş , artık şansına ve kullanımına oda fazla bi sorun yaratmaz.Bence yakıt konusundada sağlamlık konusundada mondial mfh daha iyidir. innovia alanlar falan olacak sana türkiyede 2008 itibari ile 0 satışı durdurulmuş durumda , bulabileceğin 2. el ama onunda kaporta seti parasına 2 tane mondial mfh alırsın. tavsiyemi dikkkate al shappy'i aklına koymadıysan mfh dene derim pişman olmayacaksın , mfh almaya karar verirsen okuduklarım ve duyduklarım kadarıyla 1-2 püf noktalarınıda yazarım ..Şeytanın bol olsun
snappy iyi de ön freni kanpana mfh nasıl ekstra artı ve eksileri araştırdıklarıma göre hem sorun u olmayan var hem de çok sorunu
-
pazartesi günü mondial ve lifanın bayisine gideceğim yardım eden yokm u heem bu modeller hakkında hem de diğer cup modeller hakkın da
-
kesinlikle yarı otomatik alacaksan şiddetle kymco öneririm........
KYMCO..... 125 AL BAŞIN AGRIMASIN İKİ KİŞİ BİNDİGİNDE 125 CC Yİ ARARSIN... Bİ SEFER AL 125 CC AL ....
KYMCO
-
raif34 adlı üyeden alıntı
kesinlikle yarı otomatik alacaksan şiddetle kymco öneririm........
KYMCO..... 125 AL BAŞIN AGRIMASIN İKİ KİŞİ BİNDİGİNDE 125 CC Yİ ARARSIN... Bİ SEFER AL 125 CC AL ....
KYMCO
onun vergisi hakkında bilgin varmı raif34 bide fiyatı
-
yıllık 84 ytl vergi oluyor ama eğer durum müsaitse 125 cc al kymco bas gaza ondan sonra mondial almayı bence aklından bile geçirme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
kymco iyi de para yetmiyo benim para ancak çinli cuplara yetiyo
-
-
23 Temmuz 2011, 16:29
çünkü yakıtı az fiyatı az vergisi yok
-
23 Temmuz 2011, 21:45
mrtkpnck adlı üyeden alıntı
dediğim gibi mfh al derim ben.Sorun cıkarmaz o sorunum var zinciri öyle oldu bu böyle oldu diyenlere aldanma , 300km de bir zincir temizliyorlar o sırada ne kadar temizlenirse işte motoruna bakmıyorlar sonra öyle oldu böyle oldu olur tabi.bak 2000tl ayır sen git 1800 küsür. 100-150lira fark ver ruhsatınıda plakasınıda halletsinler evine getirsinler kız gibi. bi tek arka lastiği değiştir. hamur oldugundan çok kayıyormuş yolda başka bi sorunu yok
iyi de çekişi ve hız konusunda da diğer cuplardan düşükmüşşş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
hem de fiyatı 1800 çok değil m i benim max 1650 tl para var
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
ve kaportalar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
mesela f54 arkadaşın mondial mfh si... ' benim cub tan vaz geçme nedenim mondial oldu lanet olsun sağı solu patladı o yüzden plastik aksamı az olan bi model alacam'..
-
24 Temmuz 2011, 00:36
kanuni en iyisi bence şaşma derim...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
24 Temmuz 2011, 00:58
iphone al bence. baya eğlenceli.
Orgazma Dudak Büktürür
-
24 Temmuz 2011, 01:07
mezit adlı üyeden alıntı
kanuni en iyisi bence şaşma derim...
kanuninin hangisi
-
24 Temmuz 2011, 01:08
05kaptan55 adlı üyeden alıntı
iyi de çekişi ve hız konusunda da diğer cuplardan düşükmüşşş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
hem de fiyatı 1800 çok değil m i benim max 1650 tl para var
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
ve kaportalar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
mesela f54 arkadaşın mondial mfh si... ' benim cub tan vaz geçme nedenim mondial oldu lanet olsun sağı solu patladı o yüzden plastik aksamı az olan bi model alacam'..
evet bu sözler bana ait sen mondial alma salcano al ramzey al sonuçta hepsi çinli benim gibi patlamalarla uğraşma paranla rezil olma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
24 Temmuz 2011, 01:14
mondialin sfc snappy si hakkında bi bilgisi olan varmı
-
25 Temmuz 2011, 00:25
yaw ben de alıcam bi cup bugün yarın da mondialden başladım yuki den çıktım en son motoran ve kuba arasında kaldım.bence onlara da bi bak derim.ustalar daha iyi bilir ama kasa ve şasi olarak mondialden iyi gibi geldi bu ikisi özellikle motoran.fikri olan varsa yardımcı olsun...
-
25 Temmuz 2011, 01:03
lifan al daha sağlam daha güçlü
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
25 Temmuz 2011, 01:07
daha önce bisan lifan kullanmış biri olarak. sakın lifan alma bunu söyleme sebebimde servislerı yüzünden. öylesine servis olsun diye yetki vermişler. neyin nereden söküleceğini bilmiyorlar. benin senatörün granajının ilk tırnağını servisi kırmıştı. yenisini takacan mı bu kırdığın yerin dedim. yok plastik aksam garantiye girmiyor dediler. onlara kızdığımdan ikinci bakıma başka bir yetkili servise götürdüm. onlarda arta kalan iki tırnagı kırdılar. yani adamlar servis olmuşlar ama markanın motorlarının neresini nasıl ve hangi sırayla söküldüğünü bile bilmiyorlar.
-
25 Temmuz 2011, 02:21
yamyamaha adlı üyeden alıntı
daha önce bisan lifan kullanmış biri olarak. sakın lifan alma bunu söyleme sebebimde servislerı yüzünden. öylesine servis olsun diye yetki vermişler. neyin nereden söküleceğini bilmiyorlar. benin senatörün granajının ilk tırnağını servisi kırmıştı. yenisini takacan mı bu kırdığın yerin dedim. yok plastik aksam garantiye girmiyor dediler. onlara kızdığımdan ikinci bakıma başka bir yetkili servise götürdüm. onlarda arta kalan iki tırnagı kırdılar. yani adamlar servis olmuşlar ama markanın motorlarının neresini nasıl ve hangi sırayla söküldüğünü bile bilmiyorlar.
peki çekişi verimi yakıtı nasıldı kullandığın motor neydi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler