senin motrda güzelmiş nazar değmesin bu zncir koruması ne işe yarıyor ben de taktırabilirmiyim
başka cup resmi veya bşka motor resmi yok mu yada forumda nerden bulabilirim
sattım onu kaporta patlamalrından dolayı nasipse ybr alıyorum yarın pazartesi satış alırım inş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kaça sattın kaç km deydi bu arada ybr alırsan resimlerini bekliyor alocam
lifanın 3 sübab olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım dokuntu lifanlar bile kalkışta ybr ye kafa tutabiliyorlar gerisini sen düşün artık.
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
Yeni motor alan arkadaş hayırlı olsun motorun. Bende yeni motor alacağım ancak motorları pek bilmem. Bilen arkadaşlara soruyorum KANUNİ BS 125 iyimidir kullanıcıları varsa memnunlarmı. Birde motor kullanmayı hiç bilmiyorum. Başlangıç için iyimidir.
.: MezaR KabuL :.
Çelik marka bir 100 lüğü bu aralar çok görüyorum, gerçekten çok güzel köylü tipi olmuş. Spor duruyor ve çok satmaya başladı.
Motosiklet = Özgürlük
bugün motorumu 500 km bakımına götürdüm yağ değişitirdi sağ elciğin yanındaki kapak düşmüştü onu taktı koltukta bi sorun vardı kolay kolay kapanmıyodu onu halletmeye çalıştı fakat pek başarılı olamadılar
bide bi daha kaç km de yağ değiştirecem bujiyi değiştirmemin bana faydası olurmu yağ değişimini yaparken usta nın tam olarak ne yaptığını göremedim ben hiç uğraşmayımmı yoksa kendi mm i yağını değiştiriyim?
oo aylar oldu ama sana link atayım o konudan bakarsan ii olur http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-ybrem-2.html
bu gün lifanın ilk sorunuyla karşılaştım : teker patladı
fakat aklıma takılan şu bn onu servise değil bi ustaya yaptırdım garanti dışına çıkmışmıyımdır?
mondiali tavsiye ederim bisanlar pek güzel değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)