arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim bugün lifan tay 100 aldım motorsikletimle 30 km yaptım sadece 10 t l lik koyduydum dolmaya az kalmıştı fakkat yarının da altına düştü
arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim bugün lifan tay 100 aldım motorsikletimle 30 km yaptım sadece 10 t l lik koyduydum dolmaya az kalmıştı fakkat yarının da altına düştü
Dostum sen hepsini bırak BİSAN ROADSTAR CUP 100 al bende onu almayı düşünüyorum
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
http://imageshack.us/photo/my-images/196/hasan0035.jpg/
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------
hocam o nasıl oluyo bana biraz fazla gibi geldi.ben de 20 gün önce motoran aldım 10 tl lik benzinle 100 km oldu depo şu an yarının çok az altında gösteriyo hatta inanmadım depoyu salladım var benzin.bu arada ben 120 kiloya yakınım yani 1.5 kişi gibi ağırlık var.motorun çekişinden memnunum .sadece fazla krom görüntüsü var onları çıkarıcam.
bende motoran aldım geçen hafta aynı renk şu anda 105 km de sorun yok..
motorun hayırlı olsun ama gerçekten de öle km yaptıkça azalmaya başladı bide acaba cup la küçük çaplı gezi yapılırmı
Ben bir günde 200 km yol yaptım.Ortalama hızım 70 civarıydı.Tamamen düzlük.Soma-Bergama-Dikili-Ayvalık-Cunda... Gayet rahattı.Ancak hız seven arkadaşlar çok zorlanacaktır.Çünkü motosiklet 80 km geçtiğinde vibrasyon inanılmaz derece artıyor genelde çin malı cup motosikletlerde.
tay 100 zorlanırsa 100 geçebiliyo ama ne gerek var sonuçta cup en iyisi85 -95
Mondial Snappy En iyisi Dikkat çekici ve güzel egzoz sesi Şanzıman Sistemi 1-2-3-4-boş-1-2-3-4-Bos Bu sistem diğer motorlara göre Gayet ayrıca Motor Euro 3 Yakıtı Çok iyi Çok Çekici Sahsen ben aldım Çokta Memnunum Sakın Unutma Yeni Aldığında 65 Geçme Benden tavsiye
YİNEDE SEN BİLİRSİN
Bir Motorumu Bir Seni Sevdim..
niyeki kmi diyo 40ı geçme kimi diyo araara yüklen yani şaşırdım kaldım bidesnappynin ön freni sorun oluyomu
ben motosikletimin yakıt musluğunu bulamadım yedek depoya geçiş nasıl olacak?
yok ya kitapçıktawar yazıyo 0.9 l
ben müsait bi zaman da deponun resmini çekip koyacağım ordaki ayarların ne olduğu hakkında sizlerden yardım isteyeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
bu konumların anlamları ne?
üstteki resim açık konumda allttaki ise kapalı konumda yanlız bunlar normal yani yedek depo değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
demek kitağçığa güvensem yolda kalacam tşk f54 arkadaşlar niye hç kimse motorunun resmini yayınlamıyo?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)