Innovacı fazer model yılı?bende 2009 model yamaha f6 vardı. Suziki gsr 600 daha kullanışlı geldi. Naked???
Innovacı fazer model yılı?bende 2009 model yamaha f6 vardı. Suziki gsr 600 daha kullanışlı geldi. Naked???
şimdiden yedek parça işine kafayı takmışınız, örneğin çin mallarını alıyoruz motor 2000 tl 5 yıl içinde yedek parçaya harcanan para 1000/ 1500 tl arasında, ki bu motor 5 sene dayanabiliyorsa, asvalttan çıkmaz ise eh 5 sene gidebilir.
Bence yakıt 0,05 kuruş fazla olsun sağlam motorlara yönelin. Bindinizmi bakımları yapıldığı takdirde 5-10 sene tık demesin.
1500tl ye çinli cub varken başka cub a para verilmez. ama çinlilerin de kalitelisi vardır 3 kuruş farkı vardır onu al ama param olsa da 6 7 bin vermem japon motoruna. sebebi de şöyle ki 2 3 sene geçince illaki değişmek ister insan motoru uygun bi fiyata satar yeni model sıfır başka bi çinli alırsın. honda ya da yamaha alıp motorla evlenmek istemem
herkesin fikrine saygılıyım ama mavimotor arkadaşa katılıyorum.benim motor yok ama mekanik neyim olduysa araba,bisiklet vs.doğru düzgün kitabına göre kullandığım için bana fazla fazla gittiler.91 de aldığım bisan everest bisikletimi daha yeni cub a terfi edecek olmam nedeniyle bi tanıdığın çocuğuna verdik örneğin.ayrıca yamahanın da vergisi var .uzun lafın kısası kullanmasını bilirsen bakımlarını tam yaparsan çinliyi de bence 5-7 sene sorunsuz kullanırsın kaldı ki model değiştirmek ister insan belli bir zamandan sonra...
Lifan LF100-A
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
sana arora dan uzak diyorum sadece başka bir şey demiyorum canınız yanmasın bunla ilgili konuda açtım detaylı bakabilirsiniz
---------- Post added at 01:08 ---------- Previous post was at 01:06 ----------
ben çin motor kullanıcıyım acemide değilim.çinli motoru 7 sene kullanan birini gösterin bana alnından öpeyim
tamam hoca fazla iyimser olmuş 5 yapalım şunu
cub motor asfaltta temiz kullanılırsa helalinden 5 sene gider ama yağı tuzu biberine dikkat etmek gerek yoksa 2 yılda pert e çıkar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)