hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
1000 kmdeyken
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
Afyondan değişik enstanteler Afyon kalesi
Uploaded with ImageShack.us ve imaret camii
Uploaded with ImageShack.us şu an 1240 kmdeyiz devam edecek
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bende tek kişi 120 yaptım yanlız sadece denemek amaçlı sadece bir kereye mahsus iki kişi ise 90 la devam etse yeter nede olsa cub eti ne budu ne yani fakat ben alalı 13 ay oldu 10000 km geçti bi yaramazlık yok sadece lastik patlamsı ve kaportalar çatlamıştı ilk aldığımda onlarıda 50 tl ye değiştirdim başka sıkıntı yok mekanik olarak yani
Evet haklısın cub eti ne budu ne 110-120 km lere çıkabiliyo belki ama sonuçta redline da yani tehlikeli ve yüksek devirlerde oluyo bu hızlar ş.içi için tasarlanmış motosikletler bunlar 40-60 km uzun yol eğer sabırlıysanız 60-80 km ideal
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben çok uzun değil fakat günde 150 km yaptığım oldu artçı da vardı ikimiz 160 kg varız rampalı yolda vardı gittiğim yerlerde gerçi hemen hemen her hafta en az birgünde 100 yaptığım oluyor çok geziyorum yani gücü yetmemeye başladı tek kişi olsam başka motor bakmam ama bu biraz güçsüz geliyor yani artık önümüzdeki yaz artık 150 cc ye geçerim marka olarakta küba düşünüyorum kısmet ama tek kişi takılacaksa cub 10 numara benzin az yakıyor vergi de yok daha ne olsun
250 cc yede geçebilirsin hatta 250 cc senin için daha ideal bence roadstar 250 gibi virago klonlarını tavsiye ederim v motor titreşimde yok yakıtıda uygun bence
aslında regal raptor lar ilgimi çekiyor ama onlar bana çok hantal geliyor ben daha çok spor takılmayı istiyorum yaşım 28 fakat custom tarzı için daha yaşım genç yani o tarz birşeyler sadce ilgimi çekiyor fakat almayı düşünmem belki gt 250 comet te olabilir diye düşünüyorum hız istemiyorum fakat 100 km/h yapmasınıda istiyorum yani karmaşık düşüncelerim var tvs apache olabilirdi fakat onda da çok sorun çıkmaya başladı cbf desen onda ne sorun ararsan var ybr kaldı geriye oda güçsüz kalır ve ona o para çok geriye kaldı çin malları iyi baktığım için çinli olsada gözün arkada kalmaz bu cub la bile gidemeyeceğim yer yok bakımları düzenli yapıldığı için çinli olsada sorun yaşamam diye düşünüyorum
O zaman Kuba senin için uygun ve yerinde bi seçim Allah gönlüne göre versin inş.
alacam bi köylü modeli devam parayı bulana kadar ona binerim ondan sonra translp inş yoksa çinde üretilen motora 4250 tl para vermem
köylü modeli he çok güldüm. ben de oyle çağırıyorum bazı modelleri. aynı köylü gibiler hakkaten de. bence cub da biraz köy motoru.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
[IMG][/IMG][/QUOTE]
egelim senin cub bizim buradakilerden baya farklıymış. zincir koruma filan yok bizde çıkartmalarda değişik komple.
bizim burada bunlardan var.
egelim senin cub bizim buradakilerden baya farklıymış. zincir koruma filan yok bizde çıkartmalarda değişik komple.
bizim burada bunlardan var.[/QUOTE]
evet egelinin motoru güzel zincir koruması yani evet sakarya da köyler de her yer cub fakat benim cub tan vaz geçme nedenim mondial oldu lanet olsun sağı solu patladı o yüzden plastik aksamı az olan bi model alacam hemde diyorum 150 cc olsun biraz daha güçlü olur 2 kişi fazla zorlanmadan her yere giderim tipi önemli değil sorun çıkarmasın yeter nede olsa hem zevk hemde ulaşım için kullanıyorum fazla para da vrmek istemiyorum nede olsa zamanla büyüteceğim için çinli olsa da fark etmez adam gibi bakarım 30000 km binerim satarkende 1000 tl ye satsam da fark etmez nede olsa işimi görmüş olur zarar etmiş sayılmam yani
evet şimdi farkettim stickerlar baya bi farklı sinyallerde şeffaf ama ciğeri aynıdır herhalde sende yeni almşsın sanırım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inş.
arkadaşlar benim km 10170 oldu sorunları yazyım 1 kere lastik patladı karbüratörün içindeki sekman uçmuş bunun dışında sorun yok uzun yolda gerçekten güzel sürekli 90 gidiyor km uzun yol yaptığımdAn çabuk 10000 oldu yakıt 105bin yakıyor ben kasımda askere gidecem motor 15 ay yatarsa performanstan düşermi bilmiyorum
lifan 100
bugün km 10210 oldu ben satsam diye düşünüyordum bundan sonraki motor en az 250 cc olmalı yoksa bundan farkı olmaz çünkü motor uzun yolda cbr nin arkasından gidiyor kesilmeden
lifan 100
Satsanda olur tabiki geldiğinde direk 250 cc ile devam edersin hayırlı teskereler şimdiden
sağol kardeşim ama satsamda satmasamda ramazan sonrası bodrum fethiye antalya gezisi yapma planım var belki sizlerde katılırsınız çok güzel olur
lifan 100
Gideceğinden 1-2 hafta öncesi haber verirsen olur tabi neden olmasın
Arkadaşlar kullanım kitapçıgındaki rodaj açıklamasını açıklarmısınız.
ilk 1000km 40 km üzerine çıkma yazıyor bende.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)