lifan üçsibopoğullarından...
geçer misin yavaş mı geçersin bilemem ama lifanla diğer cub lardan birkaçını kıyaslama imkanım oldu, kendi motorum diye demiyorum hepsi bir yana lifan diğer yana. japonları bunlardan ayrı tutuyorum tabi. bu değerlendirmem performans bakımından onun da altını çizeyim. motorsiklet meselesini ucundan bucağından bilen biri sadece çalıştırsa ya da çalıştırmadan motorunu incelese motorun şöyle bi göğsüne baksa ne demek istediğimi anlar. uzun lafın kısası lifan motosiklet diğer cublar mopet daha nasıl anlatayım bilmem artık
Bakınca ne görücek Honda Wave kopyası bir şase ve grenajlar mı ? Benim motorum japonlardan kopya değil ve Cup değil elden manuel debriyajlı. Cuplar rüzgarda yelken gibi sallanırken ben en ufak sallantı bile hissetmeden yoluma devam ediyorum. Tamam tipi daha güzel olabilirdi ama motor 2-3 bin km masraf çıkarmasın sağlam kalsın, ciddi planlarım var görünüşünü değiştirme konusunda.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
arkadaşlar bu lifanların ya da cubların hava filtresi nerede bilen varsa bi söyleyiversin. 1sene olacak motoru alalı servis bişe yoktur diyo bakmıyo filtreye bari ben bi bakayım.
arkadaşlar 125 lik köylü (debriyajlı motormu alsam) yoksa lifan cub mu alsam ne dersiniz ? (köylüyü seri kullanabilirmiyim cub gibi daha önce debriyajlı motor kullanmadım ama örenmek zor değil gibi arkadaşlarım araba gibi diyo araba gibiyse 2 günde çözerim benim için önemli olan seri kullanım eh birazda sürat) bütün öneri ve yorumlara açıgım olumlu olumsuz şimdiden teşekkür ederim...
4 tane vida tutuyor ya plastikleri açmadan bile çıkarabilirsiniz..uzun bi yıldız t.vida işini görür...tekerleği sağa sola doğru oynattnmı tamamdır...ayrıca bir şey daha söylüyeyim hava filtresini temizlemek yerine değiştirmen bana kalırsa daha mantıklı olacaktır çünkü çok ucuz bir parça...daha sağlıklı olur
bakma güzelim,atla gezelim
ben değiştrirken spor hava filtresi takdım bunu denicgm az önce takdm
Uploaded with ImageShack.us
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
o hava filtresi içine toz almasın...ileri zamanlarda tamirciyi görmek zorunda kalmayın
bakma güzelim,atla gezelim
yok fotoda belli olmuyo ama toz girmez yani
arkadaslar bu cupı kullananlar, ıyı tecrubesı olanlar bana bunun motoru hakkında bılgı verebılırler mı nasıl saglam mı sorun cıkardıgı oluo mu konfor bakımından ıyı mı ve hızı kaca kadar cıkıo ?
bisan-lifan olanını sürdüm (euro motor değil) ve ybryle nerdeyse kafa kafaya giden bir motor. yenileri de illa iyidir diğer modellerden, şayet cup alacak olsam ve çinli olacak olsa kesinlikle lifan alırım çünkü o model 3 valf
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)