arkadaşlar bende bu motordan var isteyenlerin motorla ilgili sorularını cevaplayabilirim
arkadaşlar bende bu motordan var isteyenlerin motorla ilgili sorularını cevaplayabilirim
lifan 100
arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplarım gerçekten çok güzel motor
lifan 100
Titreşimi var mı,vitesler kaymak gibi mi
Çok ürkek bi kullanıcı insan motorun resmin koyar anlatır?
Sorun söyleyeyim diyor ?
Tekerler çelik jant mı?
tubless mi?
Kaça aldın?
Vs..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Bende düşünüyorum şehir içi kullanım için bir cup tarzı ama işte markada kararsız kaldım bunların en sorunsuzu hangisidir acep öyle uçayım kaçayım sürat yapayım gibi düşüncem yok tamamen ulaşım amaçlı bütçe sınırlı para olsada innovaya binsek ama işte gücümüz bunlara yetecek herhalde..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
çekişi çok iyi 2.vites 60 3.vites 85 4te 95-100 arası vitesler mondialden yumuşak cryptondan biraz sert benzini ise 5 tl ile 70-75 km gidiyor fotoğraf koyomadım ayrıca 3 siboblu olduğunda silindirde ayrıca soğutma sistemi var(honda innova da yok)
lifan 100
5 lt 70-75 çok az değil mi? ben depomu tamlayınca şehir içinde 220 -230 km gidiyorum şehirdışında 300ü buluyor.
5/70=71 bin km de hemde şehir içi
lifan 100
hemen hemen aynı benzini harcıyoruz ama benimmakine 900cc benmi yanlı hesap yapıyorum?
haklısın kardeş devir ekonomi devri mondialde en sorunsuz modeli 100 ukh olduğu söyleniyor büyük ihtimal bende 100 ukh alacam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
arkadaş 5 liralık benzinle demek istedi yanlış anlama var gibi.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
ben 5lt sandım 5Tl yazıyormuş
Haklısın standart var lt/100km de mi
2 emme sübabı daha iyi ama İnnova ile karşılaştırma bunu, innova 125i ile en düşük bu yapılmış,ölçme yöntemini bir daha incele.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/341128.html
yok uzun yolda 70 binden aşağı yakar
lifan 100
selam arkadaşım bende SKYGO SG100 2H (3 VALVE) var geçen bakım yaptırdığımda motorcu sibop ayarınıda yapmış ama çook sesli çalışıyo ben ölçtüm 0,20 acaba önceki haline çevirmek istesem ayar numarası kaç acaba biliyormusun? ortalama senin motor ile benim motor aynı sayılır....
yok kardeşim bende tam bilmiyom motorcu yapıyor benimkinide sibob ayarı çok ince ayar gerekiyor iyi bir usta yaparsa motor hem 120 yaparmiş hemde az yakar seninki kaç son hızı
lifan 100
arkadaşlar geçen gün akord ayarı yaptırdım arka telere 9 tl ye çok şükür başka sorunu yok km 3500 e yaklaştı açılmışmıdır sizce
lifan 100
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)