100cc lik motorsiklet almak istiyorum ne önerirsiniz
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar 100cc lik yarı otomatik şanzımanlı 4-5 vitesli motor almayı düşünüyorum... planımda bazı markalar var hangisini önerirsiniz.
1-)KANUNİ TİGRİNA-ELİTE-CUP 100
2-)MONDİAL 100 UKH-100 KM
3-)RAMZEY 100 CUP
AKLIMDA OLAN 100 CC LİK MOTORLAR BUNLAR.. SİZİN ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA MOTORLAR VARSA LÜTFEN YAZINIZ... SİZDEN HABER BEKLİYOR RİCA EDİYORUM
AZİZ KÜRŞAT AKBEN
K.MARAŞ
Reklamlar
-
mondial 100 kh en sağlamı yuki muki kanuni falan debriyajda çok sorun çıkartıyor kullandım biliyorum hemde mondial 100 kh telli jant değil akord problemin oplmaz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
kh derken UKH demek istediğiz sanırım...
-
Fiyatı biraz yüksek gelebilir ama Kymco activ 110 taş gibi motordur.Eğer bunların arasındansa Kanuni elite 100.Kullanıcıları genelde memnun.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
activ 110 güzel motor ama çok titriyor...
-
2-)mondial 100 ukh-100 km
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
arkadaşım çinli motorlara bakma bile al bitane kymco activ 110 bak keyfine..bütcen yetmezse mondial al..mondialin diğerlerinden tek farkı servisi..
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
-
bence kuba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------
sadece dişili var başka motorunda veya eksozunda hiç değişiklik yapmadımbide dış görünüşünde degişiklikler yaptım 120yle giden mondial tozumu yuturyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 AM ----------
bide o mondialin eksozu full acık ne susturucu var ne kapak hayvan gibi bağırıyor ama icraat yok arkın biri açmış aynı benimkinin mavisi o da açmış mondialın sesinin iki katı bagırıyor.o mondialın amortisorleri inik. sibob ayarı yapık hız-viraj tekeri var ama beni gecemiyor yaklaşık 500 m fark acıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------
beni dinlersen kuba xy100e al kullan bak mondialde güç yok aynı dişli var ikimizdede ben daga 2 kişi cıkıyorum o tek kişi :dbide karamanın karadagına bir cıkın anlarsınız o çileli yokuşlu yolları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 AM ----------
arkadaki motorda yadigar minsk biraz eskidi ama kasaba yolların da 15 senisi gitti benden bi yaş küçük:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------
kubanın jantları nasıl ya bide ona bakın kalite kuba da
-
bütcen varsa kymco al kübaya bulaşma
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
-
bence modenas tr125 var cin malı deil 1999 gibi bi fiyatı var gecende kullandım cok seri bi motor bence bi bak gor http://www.motosan.eu/
-
casper_396 adlı üyeden alıntı
bence modenas tr125 var cin malı deil 1999 gibi bi fiyatı var gecende kullandım cok seri bi motor bence bi bak gor
http://www.motosan.eu/
kesinlikle katılıyorum 125 cc olanına bayılıyorum.Bu zamana kadar 2 zamanlı 50 cc motor kullandım ve pek hız delisi değilim.Bende bu motordan almayı düşünüyorum.
-
Bencede Kuba..Bende Kuba Xy100-E MAvi var..Harika bir gidiş..Motor 95 e kadar çıkıyor..Mondial e bindim 130 vurdum ama Kuba nın 75 teki hızı gibi gidiyor..Mondiallerin ibre hep hatalı..Yan yana gittik geçen arkla benim motor 85 i geçmedi çocuk arkadan gelirken 120 vurdum diye bağırıp seviniyor :D zuhaha
-
arkadaşım kymconun 100 cc lik yeni modeli çıktı.birde ona bakmanı öneririm.mondial kanuni yada kuba aynı kalitede motorlar başını ağrıtabilirler.
-
bende lifan var 3 siboblu motor 2 kişi 500 km yola gittim motor mondialden çok güzel kim ne derse desin 105 km hızı görüyor
-
yamaha bws'100 100cc scooterlar içinde en kralıdır gözümde.
-
Lifan'ın 99 cc lik cuplarına da bakmalısın dostum
-
bencede
ben 100 le gidiom o 120yle beni gecemiyor.sahte mondi ne olcak
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Lifan'ın 99 cc lik cuplarına da bakmalısın dostum
2005 model lifan kullanıyorum 50.000 km oldu ufak tefek arızalar dışında güzel hemide 3 sübap ( ama made in china)
-
kardeşim bende skygo var sg100-2h sapasağlam egzosun susturucusu alınıp kafalık kaynattık 110 görüyo
-
11 Aralık 2009, 22:23
Motoran Cup 100 e de bi bak istersen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler