Motoran torro nun motor ömrü daha uzun , mondial vs. tamirciden çıkmaz.
dostum çünkü lifan 3 sibob ve mondiale göre gerçektn dayanıklı ben yan yana ve hız olarak kıyasladım çin olarak bu yüzden en iyi lifan oluyor güzel açarsan motorun 5000 km den sonra 110 yaptığını söyleyenler var
lifan 100
arkadasım kuba xy100 al sınıfında dıgerlerıne gore daha saglam bı arkadas demıs ılk mesajlarda bende de xy100 var 120 goruyor duz yolda ve hıcbır sorun cıkarmadı sımdıye kadar goruntu bakımındanda dıgerlerınden ıyı
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Selam honda cbr 1-100 xx al kerdeşim.Şaka bir yana en iyisi kendin bak ve kullanarak kararını ver.
kanuni elite 100
celik cant yuksek beygır azda olsa dengeli frenajı en iyi cup bence
ama alabilirsen honda wave 1 numara
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Kardeşim bnde MT 125 vardı Cup modele geçelim dedik Şükür geçtik.Ben Çelik Yuan aldım.Ama Mecburiyetten.Çünkü para ancak ona yetti Paran varsa Kymco,Kanuni Yoksa Mondial 100 KH/UKH (Tel jant değiL Çelik jant olduğu için) O da olmazsa Motoran En son da Çelik Yuan.
[B][COLOR="DarkOrange"]Hayatın "Tadını" Çıkarıcam Derken,"Bokunu" Çıkarma..:bounce:[/COLOR][/B]
Kardeş sen bakma kanunui mondial fln motorcu ya gidiyorum yağ değişmi için mondial kanuni hep çin malları daha bi tane benimkinden bozulan olmadı yamaha crypton ben kullanıyorum o kadar güzel bi makina ki bütün motorcular tavsiye ediyo
ben küba aldım daha motor yeni olduğu halde motoru açık olan bisan mondial kanuni gibi motorlar dumanımı yuttu kalkışta ve hızlanmada hepsinden daha iyi
kawasaki 100 rr :D
kanuni al derim ;)
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
bu kuba nın sitesine bakanınız olduysa 100 km de 1.5 lt demiş acaba abartı mı ramzeyde bile 2.2 yazıyoru.kllananınız varsa bilgilendirebilir mi ??
http://www.kubamotor.com.tr/xy100-e_yeni.htm
bende motoran 100 lük var motoranın sesi hic bi 100 lükte yk :D
arkadaşlar foruma yeni motor alacağım için ve araştırmak için önerileriniz ve yorumlarınızı almak için katıldım.
bütcem 1000 lira gibi vitesli sağlam dayanıklı bilhassa yakıtta çok cimri ve yedek parça bakımından sorun yaratmıcak bir motor lazım acaba hangi marka almalıyım mondial haricinde yardımcı olursanız çok çok sewinirim.. ( 100 cc lik vergiden muaf bir motor)
ben olsam cup tarzı değilde 100 lük dik silindirli kuba cg 100 düşünürdüm kardeş hem daha rahat vites geçişi yaşarsın hemde sonuçta debriyajlı daha dengeli bi motor
bende mondial cup 100 ukh kullanıyorum şuan 12000 de hiç problem yaşamadım,110 km yapabiliyorum öyle eksoz falan açmadım yakıt konusunda çok cimri,genelde cuplar arsında fazla fark yok tabi senin bütçene bağlı anladın sen onu...
mondial cup almada ne alırsen al
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)