slm arkadaşlar 100 cc kadar commoter modellerinde veya cup modellerinde honda yamaha modenas hariç daha uygun fiyatlı motosiklet varmı kullanan veya bilen arkadaşlar varsa bilgi versin
slm arkadaşlar 100 cc kadar commoter modellerinde veya cup modellerinde honda yamaha modenas hariç daha uygun fiyatlı motosiklet varmı kullanan veya bilen arkadaşlar varsa bilgi versin
Aynı konuyu bende açtım cub bölümüne. Dünden beri cevap veren olmadı. Kaç kişi görmüş biri tek yorum atmamış. Mt ailesi çok yardım sever çoook. Dikkatlerini çekmek istiyosan cevap versinler istiyosan 600rr başlangıç diye konu aç
600 mü sen neticeye bak türkiyede en fazla 100 ve 150 cc kullanıcıları var yemişim 600 nü inşallah kullanıcı yorumları gelir
Mondial 100 mg superboy öneririm yüksek devirlerde rahatsız etmeyecek bir titreşim var
teşekürler mondialın bide 100 mg pirence var arasındaki fark nedir birinde ön disk diğerinde yok motorda farklılık varmı bide kübada xcg 100 var o nasıl acaba
kanuni elite 100 cup modelini öneririm 21bim km ye geldi daha bujısını değiştirmedim ama fiyatı digerlerine göre biraz fazla üretimden kalkmısta olabilir yerine tercih edilebilecek baska motorsa rks jaguar modeli hatta vibrasyonu eliteen cok cok az
Mondial 100 MG Prince öneririm. Superboy ön kampana onu ele direk prince bu fiyatlara alınacak en iyi motor.
mondial 100 snapy x i öneririm ben 100 cub ların içinde en az titreşimi lan bi motor
beyler bu cup en şu anda satılan en iyi cup dır...
http://www.stmax.com.tr/mega100.asp?id=2
Prince için şunu söyleyeyim ondeki diskin pek te avantajı yok benim ki o kadarda kaliteli tutmuyordu cok ufak selesi var bide prince tuhaf fakat sağlam ve 100 luk te baya güçlü bi motor
Titremeyen 100'lükmü Varmış
Hatta su an mondial 150 mg king kampanyada tek teker de baya yapılır sanırım onla
hem uygun fiyatlı hem titreşimsiz tek silindirli motor ne yazık ki yok. az titreşimli vardır belki.
Kuba çita 100 var kardeş hem titreme derdi yok :D
Cup ların hız sınırı belli,kimisi 80 kimisi 90 dan sonra titreme yapar.Mesela Snappy ile en tatlı sürüş 70-80 arası.Meselenin özü bu motorlar şehir içi kullanım için yapılmış.Titreşimsiz hız diyorsan 150cc ve üstü bak.
arkadaşlar titreşimin cc ile yani silindir çapıyla ne alakası var anlamadımmm forumda 100 cc titreşimsiz motor kullanıcıları ve önerileri diyoruz bir fikriniz yoksa bilip bilmeden yazı yazmayın
Tek silindirli motorların hepsinde belli bir titreşim olur, titreşimi en aza indirmek için balansörlü bir motor bak diyeceğim ama 100cc balansörlü motosiklet yok ama titreşimi en az, yüksek performanslı yedek parçası uygun ve yaygın olana Mondial 100MG Prince veya cup olarak Mondial 100SFS Snappy X tavsiye ederim.
silindir capı buyudukce, hacim arttıkca, patlama gücü ve bu gücün ortaya cıkarttıgı titresim artar.
100 cc ler de genelde maximum güc az oldugundan cogu 100 cc de balansör yok.
125 cc balansörlülere bakabilirsin, ama onlarda da titresim olacaktır.
tek silindirli motorda sıfır titresim olamaz.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)