3000 TL'ye kadar 0km CUB tavsiyesi istiyorum
Reklamlar
-
CrosseR adlı üyeden alıntı
Dostum falcon da iyi olabilir ancak çin malı motosiklet alacaksan mondial daha mantıklı olacaktır,sonuçta servis ve yedek parça olarak en yaygın olan marka..
sfs bildiğim kadarıyla otomatik,sfc snappy işini görecektir..
Bakımını eksik etmeyip rodajını düzgün yapıp zorlamadan kullanırsan seni üzmeyecektir..
wing go,innova tabiki çok daha iyi olacaktır ancak fiyatlar malum..
bu ilde sadece kuba ve falcon bayi var mondial bayi ise 50km uzakta ilçede.
mondial alırsam 100 SFS modelini alıcagım
evet japonlar iyidir ama honda wing go için de dandik dediler bir wawe bir innova deilmiş.
o yüzden çinlilere yöneldim ama bende bilmıyorum falcon daha yakın gelıyo bende çok kararsısızm
Reklamlar
-
Ahmet abi efsanedir,gecenlerde de 2010 model gsxr 600 lu karburatorlu yaparak,japonlara buyuk ders vermistir.simdide crypton ve innova yi vergiden muaf yaparak biz motorculara buyuk kiyak yapmistir,yamaha stoklarinda crypton kalmamis sanirim
Hondawing go kardes,2.el wing go lar var onlara bir bak,eger tel jant senin icin sorun degilse tel jantli 2.el wing go almani tavsiye ederim.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
[/COLOR]ya bu falcon çok hoşuma gitti birde özellıklerine bakın
Motor Tipi Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı
Hacim 97 cc
Max. Güç 7500 d/d - 5.4 kw - 7.2 Hp
Max. Hız 80 Km/h
Vites 4 Vites Yarı Otomatik
Ateşleme CDI / Elektrikli Marş / Kick-Start
Akü 12V - 7 Ah
Yakıt Tankı 4.5 Litre
Yakıt Sarfiyatı 1.9 L / 100 Km
Ağırlık 89 Kg
Max. Yük 150 Kg
Uzunluk 1870 mm
Genişlik 671 mm
Yükseklik 1080 mm
Frenler Ön Disk, ABS • Arka Kampana
Lastik Ölçüleri Ön, 2.50 - 17 • Arka, 2.75 - 17
-
bende çok yakın zamanda wing-go almaya karar verdim uzun zamandır uzun uzun araştırdım. cub alıp acemiliği atacam sonra satıp vitesliye geçmeyi düşünüyorsun. falcon yada dediğin diğer modellerin satışında gerçekten zorlanırsın fakat hondanın her zaman müşterisini bulursun. tabi honda 3000 tl nin üzerinde
-
Vitesli commuter alıp cayır cayır sürersin cupla mupla zupla uğraşılmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Potenza adlı üyeden alıntı
Ahmet abi efsanedir,gecenlerde de 2010 model gsxr 600 lu karburatorlu yaparak,japonlara buyuk ders vermistir.simdide crypton ve innova yi vergiden muaf yaparak biz motorculara buyuk kiyak yapmistir,yamaha stoklarinda crypton kalmamis sanirim
Hondawing go kardes,2.el wing go lar var onlara bir bak,eger tel jant senin icin sorun degilse tel jantli 2.el wing go almani tavsiye ederim.
Ahmet abi meşhur oldu artık konuları okumadan ezbere yazıyor
-
ya ben falcon alıp onu kullanıcam eger param artarsa honda alırım ilk defa motor alıcagım için çok para vermek istemıyorum belki kaza felan yaparım
-
Honda-Winggo adlı üyeden alıntı
ya ben falcon alıp onu kullanıcam eger param artarsa honda alırım ilk defa motor alıcagım için çok para vermek istemıyorum belki kaza felan yaparım
Dostum bayinin uzaklığı önemli değil 1kere 50 km gider alır gelirsin,önemli olan servisin yakınlarında olması,mondial serviside yakınlarında yoksa falcon alabilirsin.
Bilmiyorum falconun nasıl olduğunu ama genelde cublarda hepsi aşağı yukarı aynı ayarlarda oluyor,bakarsın beğenirsen alırsın.
-
bulundugum yerde sadece falcon ve kuba bayisi var ne yazıkkı o yüzden servis konusunda sıkıntı yaşamamak için falcon seçmek zorunda kaldım
-
ben mondial kullandım küba kullandım hemde mondi yi 13500 km plastikler çatlıyordu
ondan sonra cripton a bindim mondialin yanında mersedes gibi konforlu sağlam
parasını hak eder yani...
-
abi ben sadece 2 yıl kullanıcam uzun yol yapmıcam şehir içinde turlamak için alıcam
-
o zaman mondial al hemde 2 el 1200 tl civarı fazla para verme yani
biz babama öyle aldık 100 tl küba cub 200 tl masraf yaptık daha 10000 km deydi tıngır mıngır takılıyor
-
sıfır almak istiyorum 2. ele güvenemem
-
Kuba Ke100 mü - falcon magic 100mü- rks jaguar 100mü acil yardım ?_
-
Kuba Ke100 mü - falcon magic 100mü- rks jaguar 100mü acil yardım ?_
güzel binersen sorunsuz olur derler, bence git hepsini bir gör.
dün yazmaya fırsatım olmadı mondial 100 sfs yeni çıkacak olan bir ürün. gelecek ay görecem inş. bayide olursa.
-
abilerim bende aynı şekilde kaldım ve wing go nickli arkadaşta kırşehirliymiş
-
tam otomatik cub motorlar nasıldır bilen var mı ?
-
merhaba arkadaşlar bir çok konu var biliyorum ama istedigim cevaplar yok
yeni bir cup alıcam bütcem 3.000 tl ve sıfır alıcam vergisiz olcak.
lütfen yardım..
şu anda en iyi cub bu(fiyatına göre)
http://www.stmax.com.tr/mega100.asp?id=2
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)