yardımlarınızı bekliyorum mondial snappy sfc x
Reklamlar
-
herkeze selamlar. bende 2012 model mondial sfc snappyx var cub yada cup doğrusu neyse artık motor 20,000 km de motor sabahları zar zor calısıyor jikle çekilerek yada çalışmıyor
esas sorunum kimi zaman motor sıcakda olsa soğuk da olsa vurdurmadan çalışmıyor. vurdurma derken motor un kontanı açıp belli hıza getirip vitese geçiyorum
bunun sebebi nedir. internetten araştırdğım kadar ı ile ya ateşleme sisteminden yada aküden miş. ama motorcum motor un bitmiş yeni silindir ile piston taklamak lazım 140 tl dedi sizce ne olabilir ? motorun gidişinde çekişinde vb hiç. bir eksiklik yok son zamanlarda hep vurdurmak gerekiyor sadece ?
Reklamlar
-
el marşı çalışmıyormu ???
akü en az 3..5 dakika hiç durmadan basabılecek sevıyede olmalıdır,
akü ölü olabilir,
şarj etmiyor olabilir,,
baktırmalısın...
-
O motorcuya inanmayın, sıkıntı aküde
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
el marşı çalışmıyormu ???
akü en az 3..5 dakika hiç durmadan basabılecek sevıyede olmalıdır,
akü ölü olabilir,
şarj etmiyor olabilir,,
baktırmalısın...
el marşı çalışıyor 3-4 basabiliyormu hiç. denemedim ama son 2 haftadır canı isteyince el marşı ile çalışıyor akünün bitip bitmediğini nerden anlaya bilirim elektirik le çalışan takımlarda benim gördüğüm bir şey yok far korna sinyal vb her şey aynı gibi ? mondialyp den adadım dediği parçalara baktım 42 tl bende 110 tl işçilik alacak yurdumun esnafı[COLOR="Silver"]
-
Bende cub ta sabahları çok zorluyo ya yarım saat çalıştırıyorum yola çıkmadan önce genede gaz kese kese gidiyo .s
-
http://www.deltamotorluaraclar.com/ adresinden veya http://www.rialli.com/ adreslerinden.
Buji 5tl , debriyaj balatası 7 tl , CDI ateşleme ünitesi 5 tl alın ve hepsini değiştirin. İşcilik en fazla 30 tl debriyaj değiştirilirken motor açıldığı için 20 lira gibi bir yağ masrafınızda çıkar. Motorda yağ yakma yoksa silindirin değiştirilmesi bence çok anlamsız. Ayrıca cub motorlarında aküyü tamamen söksenizde ayak marşıyla çalıştırabilirsiniz.
-
motorun subaplarına baktırım sıkı olabilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)