Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha crypton aldım

Motovento
    REKLAM ALANI

Yarın sabah ödemeyi yapıp motoru alcam inşllh.Peşin fiyat 3 bin liraya anlaştık.Kanuni mondila vs.lere baktım 2500 den aşağı fiyat çeken yok.500 lirayı da bu alete helal ettim.Bakalım ilk motor deneyimim olacak.Bu motora sahip arkadaşların ilk kullanım tecrübelerini bekliyorum.Saygılar herkese

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Hayırlı olsun kazasız belasız.

Motosikleti
    Ybr 125(satıldı) yamaha xmax ABS
    iyi günlerde kullan forumdaki ileri sürüş teknikleri ve alfa motorsiklet sitesimdeki bilgileri kafanda oturtmadan binmeni tavsiye etmem

Alıntı albaywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız.
    teşekkürler Emre Bey sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

Alıntı ceyceypad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günlerde kullan forumdaki ileri sürüş teknikleri ve alfa motorsiklet sitesimdeki bilgileri kafanda oturtmadan binmeni tavsiye etmem
    Teşekkürler sağolun tavsiyelerinizi mutlaka gözönünde bulundurucam.Biraz aceleye geldi kalitesi nasıldır bilmiyorum ama umarım japon sorunsuzluğunu bende tadarım.

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Mükemmel bir seçim yaptınız, Binebileceğiniz en dayanıklı en sorunsuz ve en az yakan şehir içi motosikletlerinden birisidir. Titreşimsizdir, kullanıma göre 9-10 kuruş yakar, gayet atik ve seridir, koltuk altında geniş sayılabilecek bir çanta ıvır zıvır bagajı vardır.

Şimdiden hayırlı olsun hangi rengini aldınız bende siyahı vardı 2013

Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mükemmel bir seçim yaptınız, Binebileceğiniz en dayanıklı en sorunsuz ve en az yakan şehir içi motosikletlerinden birisidir. Titreşimsizdir, kullanıma göre 9-10 kuruş yakar, gayet atik ve seridir, koltuk altında geniş sayılabilecek bir çanta ıvır zıvır bagajı vardır.

Şimdiden hayırlı olsun hangi rengini aldınız bende siyahı vardı 2013
    Umut Bey rumuzdan belli oluyodur öğretmenim.Okulla ev arası yakın ama rampa bol yürüsen olmuyor arabayı çıkarsam gittiğime değimiyor çareyi bunda buldum.Önce honda wingo diye bir model var ona gittim aldım derken motoru gerçekte gördüm hiç hoşuma gitmedi (kullanan arkadaşlar kızmasınsonra yamahaya gittim beğendim oldu bitti ama bende renk olarak siyah istediğim için bayi getirticek yarına.Bakalım umarım komik görünmem ama çok da önemli değil hiç kimse bindiği vasıtaya göre değer kazanmıyor sadece öyle olduğunu zannediyor.Yorumunuz beni şu an çok mutlu etti.Güzel dilekleriniz için teşekkürler şimdiden

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Ne demek. Bu da benim kara kızımdı, güzel bir bagajla gayet yeterli bir motosikletti. Çok keyif alarak binerdim

teacher27 bunu beğendi.

Siyahın asaletini birkez daha görmüş oldum.Cyrptonla başlamak eğlenceli olacağa benziyor.Yalnız D'elight diye bir motoru var çok tatlı bişey.Fiyatı fazla olmasa gönlüm ondaydı açıkçası ilerde birgün inşllh .Foto paylaşımı için teşkkrler gayet güzelmiş motorunuz

Motosikleti
    Yok.
    Güle güle kullanın

Motosikleti
    simson schwalbe 1965-BMW R26 1956
    bence de gayet güzel bir seçim yapmışsınız. piyasadaki çin mallarına her şekilde fark atabilecek bir motorsiklet ve bence honda'nın cup ından daha iyi . güle güle kullanın kısmetse seneye bende almayı düşünüyorum

Motorunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah..Rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin..Bencede piyasadaki çin modellere göre çok çok üstün..Honda wawe 100 i olsaydı bişe diyemezdim ama bu yeni çıkardığı 100 lük modelinden crypton daha güzel bence..Bu arada sormak istediğim şey 2013 modeli lastikleri dublex midir? Sordunuz mu? Eğer değilse almadan önce dublex taktırmak daha mantıklı gibi geliyor..Selametle..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)