Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cup almak istiyorum önerileriniz??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Belirsiz
    Merhaba arkadaşlar.. Bugün ani bi kararla günlük işler için bir cup almaya karar verdim.. Bütçem 1800 TL yi aşmamalı.. 100-125 lik motorların yetebileceğini düşünüyorum..
    Bir kaç bilindik markaya baktım fakat bir bilsende bin bilene sor sözünden yola çıkarak buradayım Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Crocuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 135 MH Drift
    Sizede merhaba , eğer bütçeyi arttırabilirseniz , honda innova yada yamaha cryptonu tavsiye ederdim. Bunun dışında bütçenize yakın mondial 100 SFC Snappy X modelini alabilirsiniz (1.851 tl) en azından yedek parça olayında sorun çekmezsiniz . Motosiklet türleri içinde en sorunsuz makınalar cuplar olarak bilinir. Çin malıda olsa büyük problem yaşıycağınızı sanmıyorum. Kuba , yuki , bisanın modellerinede bakabilirsiniz. Kullanıcı arkadaşlar daha detaylı bilgi vericektir. Hangi motosikleti alırsanız alın , tekeriniz düz bassın şimdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
    Belirsiz
    Alıntı Crocuta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizede merhaba , eğer bütçeyi arttırabilirseniz , honda innova yada yamaha cryptonu tavsiye ederdim. Bunun dışında bütçenize yakın mondial 100 SFC Snappy X modelini alabilirsiniz (1.851 tl) en azından yedek parça olayında sorun çekmezsiniz . Motosiklet türleri içinde en sorunsuz makınalar cuplar olarak bilinir. Çin malıda olsa büyük problem yaşıycağınızı sanmıyorum. Kuba , yuki , bisanın modellerinede bakabilirsiniz. Kullanıcı arkadaşlar daha detaylı bilgi vericektir. Hangi motosikleti alırsanız alın , tekeriniz düz bassın şimdiden hayırlı olsun.
    Sağolun teşekkür ederim alıyorken tabikide düzgün bişey almak istiyorum bunun içinde ilk aşama araştırma tabiikide.. Bu yüzden tecrübeli abilerim ve arkadaşlarımdan daha farklı görüşler bekliyorum.. Tekrar teşekkürler
    Crocuta bunu beğendi.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    125 lik al 100 - 110 luga yaklasma derim
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Motosikleti
    Belirsiz
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 lik al 100 - 110 luga yaklasma derim
    0 ları 2 bin liradan aşşağı değil:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

Arkadaşlar bu motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir.. http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1285
    Fiyarına göre performans kalite nasıl sizce?

onur455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 Esd 2015
    aynı soruyu bende sorucaktım ki burda gördüm bende bu ara cup almayı düşünüyorum ama yamaha veya honda butcemı aşıyor enfazla 1800 civarı butcem var plaka ruhsat masrafları hariç tabi mondial düşünüyorum sizlerin önerileri neler olabilir

0ni0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 Sfc snappy x
    Bana kalırsa manuel vites commuter tarzı bir çinli al dik motor olduğundan dolayı performası cub tan çok fazla ve 125 lik modeli 1700 tl 1800 tl civari. İllede Cub diyorsan mondial sfc snappy x iyi motordur granajları diğer cublara göre daha sağlam.
    Hızlı ve Öfkesiz

onur455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 Esd 2015
    çinliler de dediğin gibi plastiği krılma sararma derdi yok ama tipi köylü tipi sadece alırsam beyazları hoşuma gidiyo sadece onun da 125 likleri var beyazları 100 üretmemişler ya da ben bulamadım bilen var mı acaba beyaz 100 lük debriyajlı varmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    rks jaguar 100 nasıl tavsiye eden olur mu?

Motosikleti
    mondial sfc
    mondial 100 SFC Snappy X kulanıcısıyım 1,5 yaşında yağ değişimi hariç şükür bir masraf yapmadım ama tabi kulanışında önemi var :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)