Kanuni windy 125 mi? Kymco ck 125 mi?
Reklamlar
-
Bu motorlar arsında ki birbirlerine olan avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verirmisiniz hangisi tercihinizdir ve neden? Herhangi bir şehirde bu motorlardan aldığımzda götürüp baktırabileceğimiz servisler mevcutmudur? Şimdiden çok saoğlun..İyi forumlar...
Reklamlar
-
windy den kastın windy s ise seni üzmez, küçük sorunlar bile çıkarmaz kullanıma göre değişir tabi ama çevremde kullanan 3-4 kişi var ve bende windy s 150 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok 7 bin devire kadar titreşimi hissetmezsin ondan sonrada çok rahatsız etmicek şekilde hafif bir titreşim var. Alıcaksan tavsiye ederim. Kymco ck 125 hakkında bir bilgim yok malesef.
-
paran varsa ybr al seri kullanışlı süper ötesi bir motor. bütçem yetmez dersen windy s 125 al ybr kadar iyi olmasa da güzel motor
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
-
-
Bizde breton s var 2 kişi 120 km hız yapıyoruz ybr yide yer mh driftide wind s 150 2 hp daha güçlü üstelik 150 lik üstten eksantrikliymiş ama yüksek devir çevirince titreşim oluyormuş belli zaman aralıklarında o ayak koyma yerlerini felan iyice sabitledinmiydi güzel olur
2 hafta içinde bende wind s 150 alacağım inş
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Bnde windy s cok begeniyorum ybr kadar olmasada kaliteli bir motor fiyat konusunda biraz butcemi asiyor yoksa bnde almayi isterdim bu motoru
-
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Bizde breton s var 2 kişi 120 km hız yapıyoruz ybr yide yer mh driftide wind s 150 2 hp daha güçlü üstelik 150 lik üstten eksantrikliymiş ama yüksek devir çevirince titreşim oluyormuş belli zaman aralıklarında o ayak koyma yerlerini felan iyice sabitledinmiydi güzel olur
2 hafta içinde bende wind s 150 alacağım inş
İnş. 150 daha iyi olur bende uygun olursa o zamanki şartlarda 150 düşünüyorum.
-
paran varsa ybr
yoksa salcano wolf s
gerisi teferruat benim için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)