Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni windy 125 mi? Kymco ck 125 mi?

REKLAM ALANI
    fatih_erz_25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 100 UKH
    Bu motorlar arsında ki birbirlerine olan avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verirmisiniz hangisi tercihinizdir ve neden? Herhangi bir şehirde bu motorlardan aldığımzda götürüp baktırabileceğimiz servisler mevcutmudur? Şimdiden çok saoğlun..İyi forumlar...
    16 JCK 22

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    windy den kastın windy s ise seni üzmez, küçük sorunlar bile çıkarmaz kullanıma göre değişir tabi ama çevremde kullanan 3-4 kişi var ve bende windy s 150 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok 7 bin devire kadar titreşimi hissetmezsin ondan sonrada çok rahatsız etmicek şekilde hafif bir titreşim var. Alıcaksan tavsiye ederim. Kymco ck 125 hakkında bir bilgim yok malesef.

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    paran varsa ybr al seri kullanışlı süper ötesi bir motor. bütçem yetmez dersen windy s 125 al ybr kadar iyi olmasa da güzel motor
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

Motosikleti
    MONDİAL 100 UKH
    Bütçem sınırlı biraz ama temiz motor kullanan birisiyim titizim ve bakımını aksatmam çin malı motorla bile yolda kalmadım hiç.Cup um var artık büyütme zamanı geldi bu yüzden 125 lik bi motor almayı düşünüyorum uzun süredir araştırıyorum .Ybr güzel motor fakat bütçeden dolayı alamıcam ama kanuni ve kymco araştırmasına girdim bi kaç ay sürer belki ama rahat etmek anlamında erken araştırmaya girdm sonuçta binicez bursa balıkesir arası senede bi kez falan da gitmeyi düşünüyorum .Fikirleriniz için sağolun
    16 JCK 22

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Bizde breton s var 2 kişi 120 km hız yapıyoruz ybr yide yer mh driftide wind s 150 2 hp daha güçlü üstelik 150 lik üstten eksantrikliymiş ama yüksek devir çevirince titreşim oluyormuş belli zaman aralıklarında o ayak koyma yerlerini felan iyice sabitledinmiydi güzel olur

2 hafta içinde bende wind s 150 alacağım inş
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Bnde windy s cok begeniyorum ybr kadar olmasada kaliteli bir motor fiyat konusunda biraz butcemi asiyor yoksa bnde almayi isterdim bu motoru

Motosikleti
    MONDİAL 100 UKH
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizde breton s var 2 kişi 120 km hız yapıyoruz ybr yide yer mh driftide wind s 150 2 hp daha güçlü üstelik 150 lik üstten eksantrikliymiş ama yüksek devir çevirince titreşim oluyormuş belli zaman aralıklarında o ayak koyma yerlerini felan iyice sabitledinmiydi güzel olur

2 hafta içinde bende wind s 150 alacağım inş
    İnş. 150 daha iyi olur bende uygun olursa o zamanki şartlarda 150 düşünüyorum.
    16 JCK 22

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    paran varsa ybr
    yoksa salcano wolf s
    gerisi teferruat benim için
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)