Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Asil.KurT adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

REKLAM ALANI

Asil.KurT adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! MZ_150 ve Asil.KurT aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Asil.KurT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1992MZ-Skygo125-LifanTay-AroraVerano-RKS Freccia
    olabilir değil ikiside benim. arkadaş kaç kişiye msj atmam gerekiyoooo

MZ_150 üyeliğimi 2006 da yaptım aktifleşmedi bekle allah bekle aktifleşecek die. konu açamıyorum msj yazamıyorum. kimseye derdimi anlatamıyorum. çıldıracam ama yinede forumu takip etmeye çalışıyorum.

neyse bu hafta illaki konu açmam ve forumdaki arkadaşlara bişeyler danışmam gerekiyodu. halen üyeliğim aktifleşmediği için bende tekrar üye oldum. oda aktifleşmedi. ordanda özel msj attım 1-2 kişiye nafile kimse tınlamıyo. 2 hafta oldu....

neyse bugun bişey farkettim Kontrol panelinden ( Hesabım) - E-Mail & Şifre tıkladım

Kullanmakta olduğum şifremi girdim ve kullanmadığım bi mail adresi girdim oraya gelen maildeki linke tıkladım sonuç aktifff. sonra şüphelendim aceba birimi aktifleştirdi üyeliğimi die. denemek için diğer üyeliğimdede yaptım aynı şeyi sonuç AKTİF keni işimi kendim çözdüm sağolun bişey yapmanıza gerek yok. ben zaten bundan sonra bir üyeliği kullanırım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)