Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

soner_kep adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

REKLAM ALANI

soner_kep adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! ARBETUS ve soner_kep aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korsanxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çeşitli motorlardan sonra Gölgeyele Titanic 20
    arbetusu tanıyorum ve adı soner değil ) muhtemelen yakın arkadaşı aynı bilgisayarı kullanıyorlardır )

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Yahu akşamları akşamları birbirimize gidemeyecek miyiz? Soner bana geldi benim dizüstü bilgisayarımdan Mt ye logon oldu. Bu uyarı mersajlarının artık PM ile gelmesini rica ediyorum.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    Alıntı administrator adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    soner_kep adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! ARBETUS ve soner_kep aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

yaa soner_kep. kendi adını zor hatırlar yaaa ( başkanım kızma ) kaldıki başka başka isimlerle siteye yazılar gönderecek. yapma beee adminim......

yani aynı ip kullanmak bu anlama gelmese gerek.....

_?
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Motosikleti
    Alıntı serseri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa soner_kep. kendi adını zor hatırlar yaaa ( başkanım kızma ) kaldıki başka başka isimlerle siteye yazılar gönderecek. yapma beee adminim......

yani aynı ip kullanmak bu anlama gelmese gerek.....

_?

Kaptanım zaten açık bırakıp bırakıp gidiyor . Hayır o değil siteyi takipe den düşmanlarımız nerde olduğumuzu bilecekler
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaptanım zaten açık bırakıp bırakıp gidiyor . Hayır o değil siteyi takipe den düşmanlarımız nerde olduğumuzu bilecekler

söyledim ona başkanım bak gittin yerlerde iz bırakıyorsun.... birgün tepemize çökecekler diye.....
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu uyarı mersajlarının artık PM ile gelmesini rica ediyorum.
    boşuna rica etme. ben değil pm ile gelmesini bu mesajların gelmesinin bile saçma ve abes olduğunu çok söyledim zamanında. hadi yine de gelecek derseniz herkesin gördüğü aleni bir ortamda niye geliyor bunlar? bize "üyeler olarak gereksiz ve geneli ilgilendirmeyen konuları pm'den halledin" diyen yönetim, niye "ele verir talkını, kendi yutar salkımı" hesabı bu soruları pm'den sormuyor da açıktan soruyor? yaptığınız uygulamanın saçmalığının farkında mısınız? değilseniz nasıl fark edeceksiniz diye çok sordum.

ama noldu dersiniz? bu "fazla üyelik bildirisi" bildiri yapılan kişiye özeldir, "bu topice sadece ismi geçen kişi açıklama yazabilir, başka üyelrin mesaj yazması yasaktır" diye (ben mesaj yazmayacaksam niye görüyorum bu topici, ya da benim cevaplama butonum niye bu başlıkta aktif o zaman diye de sorası geliyor insanın) ceza puanı aldım.

bak yine puan hanemize ekleyecekler bir şeyler. neyse artık olsun, puan yiğidin kamçısıdır...

Motosikleti
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşuna rica etme. ben değil pm ile gelmesini bu mesajların gelmesinin bile saçma ve abes olduğunu çok söyledim zamanında. hadi yine de gelecek derseniz herkesin gördüğü aleni bir ortamda niye geliyor bunlar? bize "üyeler olarak gereksiz ve geneli ilgilendirmeyen konuları pm'den halledin" diyen yönetim, niye "ele verir talkını, kendi yutar salkımı" hesabı bu soruları pm'den sormuyor da açıktan soruyor? yaptığınız uygulamanın saçmalığının farkında mısınız? değilseniz nasıl fark edeceksiniz diye çok sordum.

ama noldu dersiniz? bu "fazla üyelik bildirisi" bildiri yapılan kişiye özeldir, "bu topice sadece ismi geçen kişi açıklama yazabilir, başka üyelrin mesaj yazması yasaktır" diye (ben mesaj yazmayacaksam niye görüyorum bu topici, ya da benim cevaplama butonum niye bu başlıkta aktif o zaman diye de sorası geliyor insanın) ceza puanı aldım.

bak yine puan hanemize ekleyecekler bir şeyler. neyse artık olsun, puan yiğidin kamçısıdır...
    dkkat et heliyeti kaptırma. Şaka bir yana açıckası bence de çok mantıklı değil. Zaten çoklu üyelik alan arkadaş buraya yakalanmamayı bilir. Eğer statik IP si yoksa IP yi yenilemek çok da zor değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)