Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Carbonoxide adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

REKLAM ALANI

Carbonoxide adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Carbondioxid ve Carbonoxide aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bendeniz Carbondioxid'in Çekirgesiyim problem?

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı Carbonoxide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bendeniz Carbondioxid'in Çekirgesiyim problem?
    almanı tavsiye edeceğim bir sonraki nick Carbonoxit
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

" Carbonoxit " Çitileyin durulayın miss giminn goksun , beğendim söz birsonraki(olursa) bu olur tuttum.

Motosikleti
    " Carbonoxit " Çitileyin durulayın miss giminn goksun , beğendim söz birsonraki(olursa) bu olur tuttum.
    forum neredesiniz bir sürü çoklu üyeliği olan var gelinde az geyik çevirelim
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Senin admin/mod'lar ilem aran hojdur tehminen, bir çıtlatıferde benim hasss üyeliğimi aktif etsinler gerisin gerii hemi?

(Kel topal, çıktım meydane kafa tuttum sahte üyelere, trollere adminler modlar iş yapmıyonuz diye, istifayı bastım çıktım pişmanım , okdar mesaimiz var nereye gidyon diye sorar insan diye bekledim bekledimde gelmedi....)
    biyeybaraküs bunu beğendi.

Motosikleti
    Senin admin/mod'lar ilem aran hojdur tehminen, bir çıtlatıferde benim hasss üyeliğimi aktif etsinler gerisin gerii hemi?

(Kel topal, çıktım meydane kafa tuttum sahte üyelere, trollere adminler modlar iş yapmıyonuz diye, istifayı bastım çıktım pişmanım , okdar mesaimiz var nereye gidyon diye sorar insan diye bekledim bekledimde gelmedi....)
    ben kefilim bu arkadaşa alın foruma tekrar bir şey yaparsa kendi ellerimle banlayacağım
    Carbonoxide bunu beğendi.

Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kefilim bu arkadaşa alın foruma tekrar bir şey yaparsa kendi ellerimle banlayacağım
    Şindi mıçtık perma ban gelmezse eyi, eyvah

Motosikleti

Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Voli? haberlere bakta voli nasıl vurulurmuş gör, gerçi çöktüler arslanlar tepesine..

Benim durumum tammmm olarak aşağıdaki gibidir.

Az sonra bir daha diğer hesaba geçip verdiğim ilamı editleyeceğim, uslu uslu yapacağımdan evvel reportluyorum (vahh benim zavallı antika ruhum )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)