Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorola adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

REKLAM ALANI

motorola adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! tulgacan ve motorola aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorola - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 152 ZAT
    Evet ben bunu yeni görüyorum, bir sahtekarlık söz konusu değil lakin, tulgacan benim lakin kullanmak istemiyorum, burda bi konu başlığında bazı çoluk çocuklarla tartıştık suçsuz iken suçlu olduk ve bende son lafımı söyledim kapadım açmadım bidaha o kullanıcı adını, ama bi ara sanırım mesajlar filan gelince eski arkadaşlardan bakmak için açmak zorunda kalmıştım. Yani demem şuki ben artık motorola kullanıcı adını kullanıyorum ve tulgacan kullanıcı adını kullanmıyorum. Motorum olmadığı için forumada artık eskisi kadar giremediğimden dolayı sanırım bunuda yeni gördüm. Eski dostlar bizi tanır, birçok konu başlığı altında ilk motorumuzu alırken aldığımız yardımlar gibi yine birçok konu başlığı altında birçok yeni arkadaşımızın sorunlarını çözmesinde önemli rollar oynamışımdır. Prosedürü bilmiyorum, kullanıcı adı değiştiriliyormu onuda bilmiyorum ama tulgacan kullanıcı adını kullanmak istemiyorum bu bi gerçek. Ben kapak olacak laflarımı bazı büyüyememiş nesillere söyledim ve o defteri kapadım. yeni defterim yeni kullanıcı adım motorola. Hayırlı olsun...
    Araba Hastası, Motor Ustası...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)