arkadaşlar 10\03\06 tarihinde geely marka kırmızı 150cc cooper marka motorum caklındı plakası 59 AD 606 yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar 10\03\06 tarihinde geely marka kırmızı 150cc cooper marka motorum caklındı plakası 59 AD 606 yardımcı olursanız sevinirim
nediyeyim ki aslında içimden neler geçiyor ama burda yazmak olmaz çok üzüldüm dostum inşallah bulunur.yazık ya insanlar bu makinaları alana kadar alınlarının damarı çatlıyor.tr de cineytin bedeli nekadar ki dimi
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kardeş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde bulunur
Geçmiş olsun, sabırlar dilerim sana
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
benimle irtibat kurabılırsın belkı yardımım olur.Tekırdağ 'daV:E:M spor salonundayım..!
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)