Yaklaşık 1 saat önce zeytinburnu çırpıcı mahallesinde.
Reklamlar
-
Selamun aleykum 2001 model Honda 929 rr motorsikletim çalındı . Gri renk, koruma takozları ,sağ grenajda kırmızı fireblade yazısı var, ön arka tekerde kırmızı şerit var, üzerinde devil egzost bulunmaktadır . Plakayı ve seri numaraları yarın ,vereceğim çünkü Misafirliğe geldiğim arkadaşlarımdan şüpheleniyorum evlerinin hemen önündeki kaldırama çıkardım ve direksiyonunu kilitlemedim.Arkadaşım bakkala iniyorum dedi eve geri dödüğünde gülerek motorun yok lan dedi.İnanamadım Allahım inşallah kötü bir şakadır :( Arkadaşlar ...
Reklamlar
-
arkasaşlar koley gelsin handa cbf 150 2012 model motorunn farları gündüz sönmüyor yardımcı olacak varmı bana tekrar koley gelsin.
isa sayan
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Yaklaşık 1 saat önce zeytinburnu çırpıcı mahallesinde.
Selamun aleykum 2001 model Honda 929 rr motorsikletim çalındı . Gri renk, koruma takozları ,sağ grenajda kırmızı fireblade yazısı var, ön arka tekerde kırmızı şerit var, üzerinde devil egzost bulunmaktadır . Plakayı ve seri numaraları yarın ,vereceğim çünkü Misafirliğe geldiğim arkadaşlarımdan şüpheleniyorum evlerinin hemen önündeki kaldırama çıkardım ve direksiyonunu kilitlemedim.Arkadaşım bakkala iniyorum dedi eve geri dödüğünde gülerek motorun yok lan dedi.İnanamadım Allahım inşallah kötü bir şakadır :( Arkadaşlar ...
dostum sanabirileri kötübir şaka yapmış olmalı
-
umarım şakadır ama böyle bi şakayı ben kaldıramazdım şahsen geçmiş olsun
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
adamın arkadaşı yapar mı la böyle şaka.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Arkadaş dediğin gülerek motoun yok lan dermi?
Arkadaşın samimi gerçek arkadaşsa bu kesin şaka...
Ama sen arkadaşıjndan emin gözükmediğin için şaka gibi durmuyor
-
inşallah şakadır çırpıcı tarafı geceleri çok ıssız olduğu için polis çok sıkı o tarafta
ayrıca direksiyonunu kilitlememişsin yazıyor
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
inşAllah kötü bir şakadır ve muhtemelen arkadaşın güldüğüne göre öyledir .
-
şaka ihtimali yüksek.bana da yapıldı. şaka olup olmadığına kesin çözüm aşırı tepki ver kim aldıysa ...... küfür et
arkadaş grubundaki en ağzından laf alınabilecek kişinin üzerine git.
ama bunları kısa sürede yap değilse şaka hemen polise haber ver .
-
banada yapmaya calısmıslardı ıcıme dogmus gıbı gıttım baktım tasıyorlardı
kız arkadasımın arkadasları olmasaydı ben o zaman gorurdum onları
inş bulunur
-
Olaydan sonra hemen polisi aradınmı peki?
Eğer arkadaşın şaka yapmış olsa bile polisi aradığını görünce itiraf ederdi hemen.
-
anında polisi arasaydın keşke çok kötü birşey ya arkadaşının yaklaşımı ise ayıp diyebiliriz sanki
-
Gülerek dediyse şakadır. Yani İnşallah şakadır dostum.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Kocaeli İl Temsilcisi
yavvvv şakadır o şaka , şakadır dee şakaymış deee...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
gülerek dediyse ve sende direksiyondan kitlemediysen muhtemelen aldılar sakladılar sanada çalındı deyip şaka yapmaya çalışıyorlar gibi geldi bana
-
Birader zamanada şimdi dikkat ediyorum saat 04:15 te konuyu acmıssın olay 1 saat önce olmus arkadasın 03:15 te dısarı bakkala diye cıkıyor gelincede gülerek motorun yok diyor inşallah şaka yapmışlardır.
-
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Motorum Çalındı arkadaşlar. bugün öğlen esnaf ın kameralrını araştırdım 20-25 yaş arasında 1.80-1.85 boylarında esmer beyaz montlu birisi İte ite götürmüş polise gittim. 1 saat bekledim Dalga geçer gibi Çoktan imha etmişlerdir vs gibisinden can sıkan hareketlerde bulundular birde.Keşke kötü bir şaka olsaydı .Allah belasını verir inşallah.
-
arkadaş adam konuyu açtı gitti sabahtan beri motoru arıyo heralde şaka değil mi acaba?
---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:36 ----------
Aslantaner adlı üyeden alıntı
Motorum Çalındı arkadaşlar. bugün öğlen esnaf ın kameralrını araştırdım 20-25 yaş arasında 1.80-1.85 boylarında esmer beyaz montlu birisi İte ite götürmüş polise gittim. 1 saat bekledim Dalga geçer gibi Çoktan imha etmişlerdir vs gibisinden can sıkan hareketlerde bulundular birde.Keşke kötü bir şaka olsaydı .Allah belasını verir inşallah.
Dostum tam aynı anda yazmışız cevabı. Çok üzüldüm gerçekten şaka olcanı düşünmüştük. Polisler bu konularda hep böyle. Araya tanıdık biri varsa sok böylece daha da ciddiye alabilirler. İnşallah en yakın zamanda bulursun...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Geçmiş olsun.Çok üzücü.Artık motorumuzu koruma yöntemleri bulmamız şart.Aynı haberleri okumaktan diken üstündeyim.
-
hocam çok geçmiş olsun.2 yıl önce benim motorum çalındığında karakola gittiğimde kamera kaydı araştır mahallede bulursan getir bulamazsanda gelmene gerek yok bulunursa biz seni ararız dediler,2 yıldır tık yok.umarım bulunur motorun çok üzücü bir durum hırsıza da sonsuz küfürlerimi iletiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)