hocam aslında fotoğrafı varsa koysanız ve belirleyici özelliklerinden bahsetseniz daha iyi olur
Mesela depo kapağının kenarı çizik yan grenaj kırık vs gibi...
hocam aslında fotoğrafı varsa koysanız ve belirleyici özelliklerinden bahsetseniz daha iyi olur
Mesela depo kapağının kenarı çizik yan grenaj kırık vs gibi...
İyi haberlerinizi bekliyorum. Umarım en kısa zamanda bulunur.
geçmiş olsun arkadaşım
motorun resmi varmı varsa burada paylaş belki yolda görür dikkatimiiz çeker ma böyle resimsiz hiç aklımızda kalmaz..
98 Beygir.....
en büyük önerim. içerenköy fındıklı mahallesi ve zeytinburnu civarındaki parçacılara bakarsan belki bulabilirsin. 2 kere motor bulduk çünkü buralardan
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
kardeş kasko yok muydu :( Çok üzüldüm.Depon dolu muydu boş muydu?Boş ise çevredeki petrollerin güvenlik kameralarını araştır.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun motoruna :(
herkese çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için motorun fotoyu koyucam en kısa zamanda bu arada motorun depo doluydu 120 km gidebilirler napalım kısmet diyelim araştırıyorum herşeyi inşallah iyi haber çıkar biyerlerden
dostum çok geçmiş olsun yaa :( Allah belasını versin bu tarz düşünceli ve niyetli insanların :( insaşşah bulunurr.
arkadaşlar motosikletin fotoyu koyuyim ama sizde biliyosunuzki çalan adam buna kılıf uyduracak en basiti kullanıcaksa grenajları boyatıcak yinede koymaya çalışıcam resimleri
Büyük ihtimalle ikimizin motorunuda çalanlar aynı kişiler kardeşim aklımda senin motorunda,bişey bulursan 0533 480 49 10
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)